rafka-ski Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 no ja własnie bym bardzo chciał koszulke i naszywke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Fisher Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 No to już kolejny jeździec z podkarpacia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salem Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 no ja własnie bym bardzo chciał koszulki i naszywke.No to w czy masz problem. Wprawdzie może być poroblem z rozmiarem, bo koszuli już są zamówione w producenta i właśnie czekamy, ale napisz email'a do administratora z zamówieniem : jaki rozmiar i ile naszywek : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ok juz napisałem... tylko cos nie odpisuje a mam takie pytanko... troche nie pasuje do tego tematu no ale co tam... koledzy i kolezanki z podkarpacia... ile macie lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEEM Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Dzięki Salem właśnie zamówiłem koszulkę,sory ale jeszcze wszystkich tematów nie przeczytałem, ale słuchaj po koszulce to się raczej nie poznamy chyba że po naszywce. Pozdrawiam a mam takie pytanko... troche nie pasuje do tego tematu no ale co tam... koledzy i kolezanki z podkarpacia... ile macie lat? Witaj Rafka-ski, a ty masz za dużo czy za mało bo jakoś dziwnie się pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 nieno tak tylko pytam z ciekawosci... ja mam 16 heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 10, ale nie z Rzeszowa, tylko z TBGa Witam . To ze mną 11 . Krosno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurpo Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 a mam takie pytanko... troche nie pasuje do tego tematu no ale co tam... koledzy i kolezanki z podkarpacia... ile macie lat? Najlepiej wpisać sobie w profilu...ja mam 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandog Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 a mam takie pytanko... troche nie pasuje do tego tematu no ale co tam... koledzy i kolezanki z podkarpacia... ile macie lat? http://www.skiforum....read.php?t=1559 wystarczyło by minimum wysiłku i od razu wiedziałbyś ile mamy lat :confused: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salem Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 ok juz napisałem... tylko cos nie odpisujeDadzą znać jak tylko gadźety przyjdą od producenta. Dzięki Salem właśnie zamówiłem koszulkę,sory ale jeszcze wszystkich tematów nie przeczytałem, ale słuchaj po koszulce to się raczej nie poznamy chyba że po naszywce. Koszulkę to będę miał na lato, a w zimie to oczywiście, że po naszywce lub naklejce. To jest ostatnia lista z tymi, którzy dokonali zamówień : Lista Użykowników, Którzy Złożyli Zamówienie Na Kupno Koszulki i/lub Naszywki i/lub Naklejki: 1. LISTA UŻYTKOWNIKÓW: kmusial, Qaz, anulka, peryszkop, shireikan, ten_obcy, Xed, ZanZibi, Rasta, TomaszZajac, bystry, james, ruda_kaśka, Johann, Cezar, zetes, o_skar, Fisher, chemik, jark, Siurpo, Wojto, Gerius, SkiDiv, cichy_no_war, Ar-pul, Tomekk, svenson, Rychlapl, Spyder, Salem, rob74, mychaq, olas2005, Nikko, ddmar, mario_fun, holly, zureq, Tayson, Avi, jacekrok, kozak51, Ryś, seniorka, Krzysztof, arka3, ski_kuba, kajmanka, mawa, Dariusz_wawa, ozzy632002, KRIS, eismann, swiras, wolpi, pawel_lesny, Kosza, colargo, tomformat, AdeeeeK, PEEM, rafka-ski. 2. UWAGI: W razie braku czyjegoś nicka proszę o kontakt na e-mail ( [email protected] ) 3. WIADOMOŚCI: * Nadal można zamawiać, jednak już nie możemy zagwarantować, że dany rozmiar będzie dostępny. Decyduje kolejność zamówień. *Znajdujące się na tej liście Nicki świadczą o przyjęciu zamówienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 ja naszywke sobie naszyje na lewym rękawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEEM Napisano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 No właśnie masz racje ja wczoraj byłem już tak zdesperowany że miałem pojechać 200 km do Wierchomli coby chociaż przez godzinę pojeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenobcy Napisano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 A ja jutro z rana wybieram się do Wierchomli i mam ok 300 km. Zobaczymy jak tam sie jeździ i ile czeka w kolejkach. Noooo, to czekamy na rzetelną relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEEM Napisano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Szukam jakiegoś kąta w Wierchomli na sylwestra. Może o czymś wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salem Napisano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 A ja jutro z rana wybieram się do Wierchomli i mam ok 300 km. Zobaczymy jak tam sie jeździ i ile czeka w kolejkach.Tylko nie zapomnij zdać tej relacji, bo ja tam się wybieram w piątek (29.12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawy88 Napisano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Tylko nie zapomnij zdać tej relacji, bo ja tam się wybieram w piątek (29.12) http://www.skiforum....4&postcount=118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salem Napisano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 http://www.skiforum....4&postcount=118Słuszna uwaga, bo zacząłem się zastanawiać, czy brać swoje stare deski, czy nowe, których nie chciałbym od razu zniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEEM Napisano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam No i nie trzeba specjalnego tematu na forum żeby spotkać się na stoku wystarczy brak śniegu. Ja też jestem w Wierchomli no i znalazłem nocleg pod samym wyciągie. Korzystając z okazji może się spotkamy,nie doczekałem się na naszywkę ale może jakoś się rozpoznamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinner Napisano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Krosno się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi Napisano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Faktycznie już będzie można śmigać w Puławach pewnie się wybiorę tylko szkoda mi moich nowiutkich nart proszę o relację z wypadu jakie są faktycznie warunki. Niech moc będzie z nami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Fisher Napisano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 No i po raz kolejny (prawie) Krosno:p Ja jutro też Puławy, więc po powrocie napiszę co i jak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 witam wszystkich Mam pytanie. Czy jest już może czynny jakiś stok na podkarpaciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Fisher Napisano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 właśnie wróciłem z Puław..........Oj super było! I nawet nie żal mi że jedna trasa była otwarta. Od 10 do 16 najeździłem się wystarczająco jak na początek sezonu. Mało ludzi było praktycznie nie stało się w kolejce do wyciągu. Było extra mówię wam pozdrowienia Według mnie jest dokladnie tak jak wyżej. Też jeździłem od 10 do 16 i było bardzo przyjemnie jak na początek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawy88 Napisano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Według mnie jest dokladnie tak jak wyżej. Też jeździłem od 10 do 16 i było bardzo przyjemnie jak na początek:) potwierdzam duzo lepiej niz wierchomla a w pastwiskach przy drodze lezal przejechany lis Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 jak długi jest ten stok w puławach? i ile km jest z rzeszowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi