PEEM Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Witam wszystkich,cel tematu bardzo prosty,prosze o wpisy forumowiczów z reginu wyłącznie podkarpacia. Może uda nam się stworzyć silną grupę a wtedy łatwiej będzie zorganizować wspólny zlot lub wyjazd na narty. Prosze poważnie potraktowć tem temat. Pozdrawiam. P.S. Może inne regiony mogły by stworzyć podobne grupy. No i udało się powstała grupa trochę to trwało,ale się opłacało. DZISIAJ MAMY 29,01,2008 ROK GRUPA LICZY 17 WSPANIAłYCH OSóB MAM NADZIEJĘ ŻE NA TYM SIĘ NIE SKOŃCZY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Rzeszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEEM Napisano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Bardzo dobra frekfencja jest nas aż dwóch na podkarpaciu i mamy góry a na warmi i mazurach jest zaledwie siedmiu a przecież mają owiele większe góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyÅ› Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Trzech:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 czterech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omen07 Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam!!! 5+1=6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEEM Napisano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam B4LOCO,MAWA,RAFKA-SKI,RYŚ, Gdzie najczęściej jeździcie na nartach macie jakieś ciekawe miejsca.Ja jeżdzę do Przemyśla 750m.Od tego sezonu powstaje nowy stok w Krzeszowie nad Sanem kończy się prawie w rzece,armatki,ratrak,oświetlenie,nagłośninie,wyciąg talerzykowy,i ponad 500m stoku,ja będę miał jakieś 20 km a do Przemyśla 70 km, otwarcie w święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurpo Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Jeszcze ja Rzeszow zdaje sie ze 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 o prosze... juz osiem osob... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a w jakie miejsce bys cie proponowali pojechac i miej wiecej kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenobcy Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 10, ale nie z Rzeszowa, tylko z TBGa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 hehe ja tez nie jestem z Rzeszowa tylko RKL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurpo Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a w jakie miejsce bys cie proponowali pojechac i miej wiecej kiedy? Tak najbliżej Rzeszowa to pewnei ten krótki Strzyżów, a troche dalej to Magura albo Laworta, chociaz nigdy nie byłem w Przemyślu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salem Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 No widźę, że z podkarpacia jest nas trochę. Zdaje się, że to jeszcze nie wszyscy. Jeżeli chodzi o najczęściej odwiedzany stok, to oczywiście Magura małastowska. Skąd jestem, tak ja widać w avatarze - Dębica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 nigdy nie byłem na magurze... fajnie jest tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Magura fajny stok. Pojedz, zobacz a nie pożałujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 no pasuje pojechac bo strzyzów sie juz znudził... ale ciekawe czy fajna bedzie ta nartostrada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Od Strzyzowa Magura o niebo lepsza, tylko daleko:(. Tez mnie interesuje ta nartostrada. Urozmaici troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEEM Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 WITAM Podkarpacie górą , 20 osób - peem,b4loco,ryś,rafka-ski,mawa,omen 7701,siurpo,Wilhelmz,Iwona,ten obcy,cytronoofka,salem . Nasze najczęściej odwiedzane górki; -Przemyśl (góra parkowa) 750 m, krzesełka ,oświetlenie,naśnieżenie,ratrak,jedyny minus to brak porzadnego zaplecz gastronomicznego. Zeszły sezon to debiut stoku. -Ustrzyki Dolne (Laworta) 1250 m , krzesełka,naśnieżanie,ratrak, -Małastów(Magóra) 1400 plus nartostrada 3000 m bardzo łatwa, podwójny orczyk,oświetlenie,ratrak,naśniezenie. -Strzyżów 500m ,orczyk,naśnieżenie,ratrak,oświetlenie. Może najlepiej jak będziemy sie spotykać w sobote lub niedziele bo wtedy każdy ma więcej wolnego czasu i napewno z jakiegoś stoku zjeżdza.Problem w tym żeby przed każdym wypadem, każdy z nas napisał na forum gdzie się wybiera może akurat też tam będziemy. Możemy też wybrać górkę na której będziemy się spotykać. Ja tam i na Magórę mogę pojechać chociaż to daleko jak ch..... POZDRAWIAM SKI PODKARPACIE Pierwsza dwudziestka za nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 tylko jak sie rozpoznamy na stoku ? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Spoko pomysł ze spotkaniem. Spadnie snieg to ustalimy szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salem Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 tylko jak sie rozpoznamy na stoku ? :confused:Jak to jak. Po naklejkach lub naszywkach, które można jeszcze zamówić. http://www.skiforum....ent.php?f=3&a=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandog Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 No i ja jestem kolejny z Podkarpacia (Tarnobrzeg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEEM Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Witaj Salem dobry pomysł możesz zacząć działać w tym temacie ,projekt, zapotrzebowanie, ,nr. konta i rozsyłamy. więcej jak 5 zeta pewnie nie potrzeba:) P.S. No i mamy oczko 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salem Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Witaj Salem dobry pomysł możesz zacząć działać w tym temacie ,projekt, zapotrzebowanie, ,nr. konta i rozsyłamy. więcej jak 5 zeta pewnie nie potrzeba:) P.S. No i mamy oczko 21Nie trzeba robić żadnego projektu, on już jest. Zainteresowani mogą sobie zamówić koszulki, naszywki i naklejki. Chyba nie czytałeś dyskusji na ten temat : http://www.skiforum....read.php?t=2926 http://www.skiforum....read.php?t=2995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi