GUCIO-59 Napisano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Witam, jestem nowicjuszem w sklepie ze sprzętem doradzono mi kupno tych nart, ale nic na ich temat nie wiem. Jeśli jest ktoś kto by mi pomógł i napisał coś o tych nartach to będę bardzo wdzięczny... Są to narty 165 cm:( Użytkownik GUCIO-59 edytował ten post 31 grudzień 2009 - 16:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 To nie są narty do nauki. A co do długości to podaj swój wzrost i wage. Chociaż nie musisz bo na pewno żle Ci doradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GUCIO-59 Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 To nie są narty do nauki. Zgadza się, ale doradzono mi, abym nie kupował nart do nauki bo co z nimi zrobię gdy już zacznę w miarę jeździć, a te będą mi służyły kilka lat... Moa waga 100kg !!! Wzrost 170 cm i 50 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 buty ... a narty na początek z wypożyczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GUCIO-59 Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wszystko kupiliśmy nowe...Buty Salomon GS Irony, okucia też Salomon były razem z nartami komplet i jakoś idzie ta jazda. Tylko chciałbym coś poczytać o tych nartach, a nigdzie nic nie mogę znaleźć... Użytkownik GUCIO-59 edytował ten post 31 grudzień 2009 - 17:29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Salomon crossmax V10, to są narty z sezonu 2006/2007 : http://www.skionline...&id_modelu=1992 Teraz koniecznie weż kilka godzin szkolenia u dobrego instruktora narciarstwa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GUCIO-59 Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Salomon crossmax V10, to są narty z sezonu 2006/2007 : http://www.skionline...&id_modelu=1992 Teraz koniecznie weż kilka godzin szkolenia u dobrego instruktora narciarstwa !!!Moje troszkę wyglądają inaczej są podobne do CrossMax W12, co od instruktora to już jestem po pierwszych lekcjach i jakoś to idzie. Dzięki za pomoc!!! Tu można zobaczyć moje i Żony narty: http://picasaweb.goo...feat=directlink[IMG] Użytkownik GUCIO-59 edytował ten post 01 styczeń 2010 - 15:08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GUCIO-59 Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Już sobie zaczynam radzić z tymi nartami, teraz czuję ich moc...hihihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GUCIO-59 Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To nie są narty do nauki. A do czego... oprócz jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Koniecznie weż kilka godzin szkolenia u świetnego instruktora !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GUCIO-59 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Koniecznie weż kilka godzin szkolenia u świetnego instruktora !!! Dzięki za podpowiedź, ale ja sie dowiedzieć czy to dobry instruktor wszyscy mówią, że są dobrzy. Może uda mi się nakręcić film z mojej jazdy do pokażę go abyś ocenił moje postępy. I jeszcze jakbyś mógł coś więcej napisać o moich nartach. O 13 ruszam na stok - doskonalić swoje umiejętności....Pozdrawiam z Bawarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi