lobo Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 :)Taka świąteczna zabawa... ATOMIC - klepaki usztywniane stalą zbrojeniową, robione przez pomylonych Austriaków i Niemców którzy święcie wierzą w to ze GS i Super GS to jedyny sposób jazdy na nartach... VOLKL - S Classe, Grube, Ciężkie, zmiatające wszystko na swej drodze... ROSSIGNOL - cudowne deseczki które są super do wszystkiego jeśli jesteś Francuzem. Piękna historia, brak kasy sprawia że zalatują stęchlizną... ELAN - precyzyjna Słoweńska robota, super alternatywa dla Big Boys, nigdy nie robili złych nart... VOLANT - mam za mało kilogramów i...pieniędzy... FISCHER - całkiem fajne deseczki których nikt nie kupuje bo mają dziury w dziobach i wyglądają jak salamandra... STOCKLI - w sklepie, przed kupnem: wow, na stoku po kupnie: WOW... HEAD - jedna z niewielu rzeczy która się Austriakom naprawdę udaje, złoty środek... K2 - amerykańskie ? Wydaje mi się że mają skośnookie spojrzenie... SALOMON - krótki okres przydatności do " użycia " ... DYNASTAR - zwinne, fertyczne deseczki dla " petit " Francuzików, milusie... DYNAMIC - dawno, dawno temu, za górami, za lasami był sobie VR 27...ten prawdziwy... NORDICA - ..." coś mi przypomina ciężar znajomy ten "...FELUŚ...na tor bobslejowy w sam raz... Na tych " brandach " dane było mi jeżdzić i sobie pewien pogląd wyrobić:cool:, na jednych w erze mezzozoicznej, na innych całkiem niedawno, jeśli coś się nie zgadza...trudno:p Jeśli macie własne odczucia, dodajcie je tutaj od siebie...ale TYLKO JEDNYM ZDANIEM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 KNEISSL-zanim się ludzie dowiedzą jakie są fajne.....znów splajtowali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 PALE - klękajcie narody, zedrą wam spodnie na kolanach ( i nerwy ) SPORTEN - niewielu zna, podobno szanująca się marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanKos Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 POLSPORT - mieliśmy "swój" samochód (polonez), mieliśmy i narty. Z podobnym skutkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 PALE - klękajcie narody, zedrą wam spodnie na kolanach ( i nerwy ) SPORTEN - niewielu zna, podobno szanująca się marka Ustosunkowanie się: SPORTEN-austriackie chwalicie, czeskiego nie znacie BLIZZARD-Nie oceniaj narty po grafice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi