matiass777 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jak dla mnie największym plusem jest, że mam do niego niecałe 40km więc na wypady w tygodniu starczy. W sumie całkiem przyjemny ośrodek. Jest dużo do wyboru. Do nauki jazdy po prostu świetny. Duży stok ma 500m i jest według mnie średni. Jeśli masz blisko do Strzyżowa to polecam bardzo. Na dłuższy wyjazd się nie nadaje. Więcej informacji na oazaski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Fisher Napisano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Mam pytanie do wszystkich, ktorzy ostatnio byli w Strzyzowie odnosnie warunkow... Snieg ubity jest, czy raczej kopny? I czy jest go wystarczajaco, czy przeswituje miejscami ziemia? Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Fisher Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dzisiaj rano od 9 jeździłem w Strzyżowie i z przyjemnością muszę powiedzieć, że warunki są idealne. Twardo, równo i szybko. Podczas jazdy czuć, że większość śniegu jest sztuczna, ale mimo wszystko warto pojechać i szaleć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia* Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 A jak oceniacie poziom trudności stoku?Płasko, płasko, płasko, płasko, ostatni fragment i tak krótkiego stoku jest trochę bardziej stromy. Jeśli masz więcej czasu niż jedno popołudnie to już lepiej odwiedzić Krynicę. Z Rzeszowa może troszkę dalej, ale warunki i stopień trudności stoków nieporównywalny. Strzyżów jest idealny na popołudniowe szusowanie, lub dla mocno początkujących narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matiass777 Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 W tym roku jest szansa, że będzie można trochę pojeździć nartostradą. Jest ona teraz cały czas sztucznie naśnieżana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Dzisiaj popołudniu byłam w Strzyżowie ...było super... troche muld już było ale później ratraki przejechały sie po stoku i super!! Popołudnie minęło cudnie ..gorzej z zakończeniem :mad:...ktoś ukradł lub zniszczył nam lusterko boczne od Passata Kombi(okaże sie jutro po dokładnych oględzinach bo po lusterku ani sladu ). Stał na parkingu ale na samym końcu :confused: Nie dość ,że koszta nowego(w Kasinie karnet 4-dniowy:) ) to jeszcze trzeba było wracać bez lusterka od strony kierowcy..oczywiście szczęście nas nie ominęło i pare kilometrów za Strzyżowem "...dokumenty do kontroli ...aaaa lustereczko gdzie?..dzieki i tu ukłon w strone wyrozumiałej Pani policjant:)...obyło sie bez kłopotów Ale na stoku miło i Pani w barze też P.S. LoganNie polecam uczącym się, 1/3 stoku stroma i jest wąsko. Nie zgadzam się ! Wąsko jest na nartostradzie ale na tym głównym jest szeroko i prosto !(nachylenie średnio ok 20%) Użytkownik sally67 edytował ten post 07 marzec 2011 - 09:18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi