viper82 Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ogolnie rzecz ujmujac ktora firma w waszych oczach daje w swych produktach lepsza jakosc i bezawaryjnosc. Ktora firma w waszych oczach jest po prostu lepsza. Ktora narta crossowa Head IXRC 800 SRF II czy Atomic SX 9. Czy w ogole mozna porownywac ze soba te dwie narty. Czy dysponuja one porownywalna sztywnoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper82 Napisano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 [quote name='panerai_47'][quote name='viper82']Ogolnie rzecz ujmujac ktora firma w waszych oczach daje w swych produktach lepsza jakosc i bezawaryjnosc. Ktora firma w waszych oczach jest po prostu lepsza. Ktora narta crossowa Head IXRC 800 SRF II czy Atomic SX 9. Czy w ogole mozna porownywac ze soba te dwie narty. Czy dysponuja one porownywalna sztywnoscia.[/QUOTE Jeśłi chodzi o cenę to na niemieckim ebay-u, atomic i Head są w tej samej cenie po 299 euro[/QUOTE] i do czego ma cena prowadzic? ma jakies ukryte znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper82 Napisano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 no napiszcie cos na temat Heada... potrzebuje jakiej kolwiek informacji. Chce lepiej poznac jakosc tej marki oraz niezawodnosc ich sprzetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper82 Napisano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 czyli nikt nic nei wie o headach:( szkoda:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eismann Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 żona na headach śmiga już 5 lat i wszystko gra, tylko tak bardziej rekreacyjnie. kuzyn ma heady i też jest zadowolony, raczej ich nie oszczędza na stoku. tyle mogę mogę powiedzieć na temat moich spotkań z tą marką. sam jestem zadowolony z użytkowanych volkli. odnośnie konkretnych modeli nic więcej ci nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi