konflo1 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 W Makro w sprzedaży jest kask Briko Indian. Niestety we Wrocławiu w Makro nie ma rozmiaru 56.A taki potrzebuje. Czy ktoś nie wie w ktorym makro w polsce bedzie interesujacy mnie rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zordon Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 W Makro w sprzedaży jest kask Briko Indian. Niestety we Wrocławiu w Makro nie ma rozmiaru 56.A taki potrzebuje. Czy ktoś nie wie w ktorym makro w polsce bedzie interesujacy mnie rozmiar? Piękny kask, można wiedzieć w jakiej cenie jest w makro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konflo1 Napisano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 No jest w bardzo dobrej cenie 360zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zordon Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dzięki za informację. Jutro zaglądne do makro w Katowicach, oglądnąc kask na żywo ale spokojnie nie dość, że szkoda mi się pozbywać swojego obecnego to mam inny rozmiar, ale jak będzie 36 to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konflo1 Napisano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Dzięki za informację. Jutro zaglądne do makro w Katowicach, oglądnąc kask na żywo ale spokojnie nie dość, że szkoda mi się pozbywać swojego obecnego to mam inny rozmiar, ale jak będzie 36 to dam znać Nie 36 , a 56. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zordon Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nie 36 , a 56. Pozdr No jasne, że 56 nie wiem co mi się z 36 ubzdurało. Sam mam 58. Byłem w makro w Katowicach niestety nie ma wogóle tego modelu . A szkoda bo chciałem zobaczyć na żywo jaka jakość wykonania. Jutro zobaczę jeszcze w Sosnowcu i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi