Roksa_ Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Rezerwowałam pobyt na Słowacji, przygotowałam przelew internetowy zaliczki- pierwszy raz zaliczkę wpłacam, stąd moje dalsze pytanie Napisałam do właściciela domu, że przelew przygotowany i że jak zaksięgują mu go na koncie to ma mi dać znać. Zaraz odpowiedź otrzymałam, że super, że jak tylko dojdzie, to on zaraz napisze i dodał jeszcze coś takiego: Prose vyslat voucher . Możecie potwierdzić moje przypuszczenia, że chodzi mu o to, żeby wysłać mu mailem potwierdzenie zrealizowania przelewu, jak tylko wyjdzie z mojego konta? O to mu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 voucher to chyba to on powinien Tobie wysłać na maila jak będzie miał zaksięgowane na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roksa_ Napisano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Wysłałam mu mailem potwierdzenie przelewu, a on mi w zwrotnym Voucher, w którym podawałam liczbę osób, daty urodzenia i nr dowodów No nic, człowiek uczy się przez całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi