Zofija Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no i znalazło sie cosik. Fotki z traski koło orczyków i ośla łączka, nie mam rodzinnej , znaczy gdzieś mam ale nie pamietam gdzie:) zdjęcia z zeszłego roku z 29 grudnia pieknie prawda? i jak tam nie wracać Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes_3lo Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyli rozumiem że na tym pierwszym od lewej, ostatnim w rządku i na środkowym to jest dwójka? Jak tak to w zasadzie nic strasznego, bo po czymś takim jeździłem. Jak karnet obowiązuje na całą górkę to mogę się potem przenieść na tą rodzinną. A tak w ogólę to fajne fotki (zwłaszcza ta właścicielki aparaciku ), zrobić dobre zdjęcie zimowej scenerii to nie taka łatwa sztuka. A ze spotkaniem to nie wiem, bo wypad będzie pewnie dopiero pod koniec lutego, ale tak to jest jak się studiuje i ma się sesje na karku. Wątpie że uda nam się zebrać na koniec miesiąca. A co do tych cen to gdzieś na forum znalazłem temat o tym i właśnie tam byłą dyskusja jak to będzie wyglądało w tym roku, ale nikt niczego nie był pewien, no chyba że to tyczyło się tamtego roku, bo powiem szczerze nie zwróciłem uwagi na datę) Użytkownik prezes_3lo edytował ten post 02 grudzień 2009 - 22:54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wini Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 .... A te dzieci to ile już jeździły że je puściłeś na coś takiego? ... jeździły ~ 3-4 dni na "oślej łączce", codziennie po godzince z instruktorami (zresztą ze Szczawnicy :eek: ) To instruktorzy zabrali dzieci na stok, sam byłem zaskoczony, jak je zobaczyłem A jak następnego dnia zmieniłem ich prymitywny sprzęt na wypożyczany, to spotkaliśmy się na odcinkach czerwonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes_3lo Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jeździły ~ 3-4 dni na "oślej łączce", codziennie po godzince z instruktorami (zresztą ze Szczawnicy :eek: ) To instruktorzy zabrali dzieci na stok, sam byłem zaskoczony, jak je zobaczyłem A jak następnego dnia zmieniłem ich prymitywny sprzęt na wypożyczany, to spotkaliśmy się na odcinkach czerwonych O lol, ja wiedziałem że dzieci nie mają czasami zahamowań, ale coś takiego? Normalnie bym uznał że mi ktoś ściemę wciska.. A apropo oślich łączek to jak ja byłem pierwszy raz na nartach (to było w Witowie) to miałem trochę ubawu. Dość ładna pani instruktor, a za nią w idealnym wężyku jechała grupa, złożona z 5 dzieciaków w wieku przedszkolnym... Fajnie to wyglądało. Ale z drugiej strony było mi wstyd, jak dwóch miejscowych (po głosie wyczuwając) dzieciaków śmigało sobie tak po prostu na krechę, a ja się tam męczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertar Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jeździły ~ 3-4 dni na "oślej łączce", codziennie po godzince z instruktorami (zresztą ze Szczawnicy :eek: ) To instruktorzy zabrali dzieci na stok, sam byłem zaskoczony, jak je zobaczyłem A jak następnego dnia zmieniłem ich prymitywny sprzęt na wypożyczany, to spotkaliśmy się na odcinkach czerwonych Wini a czemu takie zdziwko że instruktor ze Szczawnicy?? to źle?? to tylko potwierdza że instruktor dobra rzecz:) prezes nie jest źle jak jesteś choć trochę ambitny i nie boisz się to myślę że sobie poradzisz. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes_3lo Napisano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 przyjedziemy, zobaczymy, pomyślimy. Ale myślę że nie powinno być źle. Skoro macie tam takich dobrych instruktorów to jakiś ratownik też się pewnie znajdzie . A kiedy miej więcej u was się zaczyna jeżdżenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertar Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Pewnie że sie znajdą... ale oby nei byli potrzebni;) no różnie ostatnimi czasy to koniec grudnia, ale bardzo dużo zależy od pogody niestety;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes_3lo Napisano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a tak z ciekawości, jeżdżą od końca grudnia bo nie ma wcześniej śniegu czy dlatego że ośrodek nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertar Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nie ma sniegu niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi