barby Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Potrzebuję namiary na dobrego ortopedę traumatologa i rehabilitanta sportowego. Problem dotyczy rehabilitacji stawu skokowego po złamaniu ze zwichnięciem kości skokowej oraz opóźnionego zrostu kości udowej ( zespolonej gwoździem sródszpikowym ). Jestem ze Śląska ( właściwie z Zagłębia ). Bedę wdzięczna za jakieś podpowiedzi. Użytkownik barby edytował ten post 27 listopad 2009 - 01:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michciu99 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Sport-Klinika w Żorach. Znajomi którzy mieli tam zabiegi wypowiadali się bardzo pozytywnie o tej klinice. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Może Maximus100? Nie, sorry, wycofuję, ten żart jest na granicy dobrego smaku No i życzę powodzenia w rehabilitacji. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześc Tak basiu żory są najlepsze w rejonie. Odezwij sie do forumowiczki Dagu - przekazywałem jej na priv namiary na lekarzy w Zorach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barby Napisano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Byłam w Sport Klinice w Żorach w maju na konsultacji. Wiem, że mają dobrych lekarzy, chociaż głównie specjalizują sie w kolanach. W Żorach wizyta kosztuje 250zł, a po za tym jest tam straszna masówka. Ja potrzebuję kogoś kto mnie dalej poprowadzi, co oznacza częsty kontakt, zarowno z ortopedą, rehabilitantem i masażystą. Póki co to ja więcej wymagam od lekarzy niż oni ode mnie. Po za tym każdy mówi co innego - zależy na jakim złamniu się skupi. Potrzebuje kogoś kto zajmie się całością, nie przerazi się na widok licznych urazów i nie spanikuje kiedy mówię, że chcę wrócić do tego wszystkiego co robiłam przed wypadkiem - lekarze łapia się za glowę kiedy mówię że chce znowu biegac w szpilkach, jeździc na nartach czy śmigać na motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześć Byłam w Sport Klinice w Żorach w maju na konsultacji. Wiem, że mają dobrych lekarzy, chociaż głównie specjalizują sie w kolanach. W Żorach wizyta kosztuje 250zł, a po za tym jest tam straszna masówka. Ja potrzebuję kogoś kto mnie dalej poprowadzi, co oznacza częsty kontakt, zarowno z ortopedą, rehabilitantem i masażystą. Póki co to ja więcej wymagam od lekarzy niż oni ode mnie. Po za tym każdy mówi co innego - zależy na jakim złamniu się skupi. Potrzebuje kogoś kto zajmie się całością, nie przerazi się na widok licznych urazów i nie spanikuje kiedy mówię, że chcę wrócić do tego wszystkiego co robiłam przed wypadkiem - lekarze łapia się za glowę kiedy mówię że chce znowu biegac w szpilkach, jeździc na nartach czy śmigać na motocyklu. No to rzeczywiście jakies matołki jeżeli maja takie podejście. Reszta info na priv. Pozdro Użytkownik Mitek edytował ten post 27 listopad 2009 - 13:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barby Napisano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dzieki Mitku , odwezwę się zgodnie z umową. Z Dagu też sie kontaktowalam - czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin0 Napisano 28 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 doktor Marek z kliniki w żorach przyjmuje też w rybniku na kase i prywatnie ceny bardzo konkurencyjne z żorskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Masz priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 przyjmuje dobry Żorski fachowiec dr Dec w Sosnowcu w szpitalu górniczym, ale.... mnie chciał wsadzić w gips, później zrobić artroskopię, a dopiero następnym razem rekonstrukcję - jak trochę poczytałaś, to wiesz, że to najgorszy scenariusz. i co z tego, że lekarz dobry? dla niego ważne chyba gdzie przyjmuje. ja zanim się zoperowałem, to byłem u kilku lekarzy, później porównałem te wszystkie diagnozy i uważam, że jak nie masz zamiaru tracić pieniędzy, to od razu idź do fachowca, a wyjdzie to najtaniej - ta pierwsza diagnoza jest najważniejsza, jeżeli lekarz stwierdzi u Ciebie zerwanie acl, to spokojnie rmi i rekonstrukcje możesz sobie robić na nfz'ta, a być może jest coś z łąkotką i nie można jej teraz obciążać itd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Byłam w Sport Klinice w Żorach w maju na konsultacji. Wiem, że mają dobrych lekarzy, chociaż głównie specjalizują sie w kolanach. W Żorach wizyta kosztuje 250zł, a po za tym jest tam straszna masówka. Ja potrzebuję kogoś kto mnie dalej poprowadzi, co oznacza częsty kontakt, zarowno z ortopedą, rehabilitantem i masażystą. Póki co to ja więcej wymagam od lekarzy niż oni ode mnie. Po za tym każdy mówi co innego - zależy na jakim złamniu się skupi. Potrzebuje kogoś kto zajmie się całością, nie przerazi się na widok licznych urazów i nie spanikuje kiedy mówię, że chcę wrócić do tego wszystkiego co robiłam przed wypadkiem - lekarze łapia się za glowę kiedy mówię że chce znowu biegac w szpilkach, jeździc na nartach czy śmigać na motocyklu. Dokładnie mam to samo jak mi ktoś zaczyna ściemniać to zmieniam lekarza bo uważam że nie ma żeczy nie możliwych. Kubicę poskładali to i mnie się uda tylko trzeba chcieć zrobić coś więcej niż tylko kasować Ja korzystałem z Kliniki Św. Łukasza w Bielsku i jestem zadowolony. Kolano jeszcze nie jest całkiem zdrowe ale to przez te narty jeszcze półtora miesiąca i myślę, że wyleczę to już ostatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 A la Mitek http://www.sport.pl/...fwTHni2UlE4D_M5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A la Mitekhttp://www.sport.pl/...fwTHni2UlE4D_M5 przeczytalem ten wywiad - oczywiscie duzo kozakowania - ZAWSZE lekarz leczacy decyduje kiedy, gdzie , czy uzywac kule itp….niezaleznie od tego co Prof M mowi: to srodowisko lek sportowych jest nastawione na wyscig "kto pierwszy powroci do sportu" - nie zawsze dobrze dla pacjenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A la Mitekhttp://www.sport.pl/...fwTHni2UlE4D_M5 O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Świetna rehabilitantka (szefowa) byłem korzystałem wiem. Ceny umiarkowane. Ma bardzo duże pojęcie co robi i nie odwala maniany. Oceny w wujku google nie kłamią. https://www.info-net...anatoria-120302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 O co chodzi? Ścieżka szybkiej rehabilitacji, którą zachwalales kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ścieżka szybkiej rehabilitacji, którą zachwalales kiedyś. intensywna a szybka to duza roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Potrzebny dobry ortopeda i rehabilitant sportowy
Mitek Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A la Mitekhttp://www.sport.pl/...fwTHni2UlE4D_M5 O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Świetna rehabilitantka (szefowa) byłem korzystałem wiem. Ceny umiarkowane. Ma bardzo duże pojęcie co robi i nie odwala maniany. Oceny w wujku google nie kłamią. https://www.info-net...anatoria-120302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 O co chodzi? Ścieżka szybkiej rehabilitacji, którą zachwalales kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ścieżka szybkiej rehabilitacji, którą zachwalales kiedyś. intensywna a szybka to duza roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Szabir Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Świetna rehabilitantka (szefowa) byłem korzystałem wiem. Ceny umiarkowane. Ma bardzo duże pojęcie co robi i nie odwala maniany. Oceny w wujku google nie kłamią. https://www.info-net...anatoria-120302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 O co chodzi? Ścieżka szybkiej rehabilitacji, którą zachwalales kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ścieżka szybkiej rehabilitacji, którą zachwalales kiedyś. intensywna a szybka to duza roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi