Szabir Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 palenie na stoku, co o tym sądzicie ?. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Jak ktoś się pali do zjazdu, to jak najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekVR Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Jak ktoś się pali do zjazdu, to jak najbardziej... Jeśli gościu nie stoi na środku trasy to jest mi to obojętne. NIE jest, jak jedziemy na tej samej kanapie/gondoli a on ćmi (a już miałem takie przypadki i to nie tylko w kraju) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No tak, zamknięto wątek o alkoholach, wątek o muzyce też jest bliski zamknięcia, więc trzeba nowy temat o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą... Żeby było się gdzie żreć i żeby jedni wpierali drugim że ich racja jest racją bardziej mojszą, niż twojszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No tak, zamknięto wątek o alkoholach, wątek o muzyce też jest bliski zamknięcia, więc trzeba nowy temat o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą... Żeby było się gdzie żreć i żeby jedni wpierali drugim że ich racja jest racją bardziej mojszą, niż twojszą... temat jak inny, np co sadzicie o kurteczce 3 000, co sądzicie o moich nartach, kamerce itd. Żrą się tylko Ci co nie potrafią inaczej. Tym sposobem trzeba by pozamykać wszystkie tematy na tym forum bo wszędzie się mądrują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekVR Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 temat jak inny, np co sadzicie o kurteczce 3 000, co sądzicie o moich nartach, kamerce itd. Żrą się tylko Ci co nie potrafią inaczej. Tym sposobem trzeba by pozamykać wszystkie tematy na tym forum bo wszędzie się mądrują Temat dobry jak każdy inny a HesSKi musi odreagować poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 temat jak inny, np co sadzicie o kurteczce 3 000, co sądzicie o moich nartach, kamerce itd. Żrą się tylko Ci co nie potrafią inaczej. Tym sposobem trzeba by pozamykać wszystkie tematy na tym forum bo wszędzie się mądrują No cóż, wątek powstał, teraz już sam potoczy, idę zatem po pop-corn i colę, i będę obserwować pierwsze kulturalne wymiany poglądów, i następnie jak ów wątek sprowadzi się do łopatologii, uogólniania i przerysowywania. Poczekam, aż zrobią z palaczy cichych morderców dzieci i największe zagrożenie dla bezpieczeństwa na stoku... Czuję, że będzie się działo... Pozdrawiam wszystkich, tak na dobry początek. Temat dobry jak każdy inny a HesSKi musi odreagować poprzedni Powiadam Ci Rysiu - ta Twojsza druga racja jest całkiem słuszna... Użytkownik HesSki edytował ten post 26 listopad 2009 - 20:22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 temat jest -palenie na stoku- czy na stoku coś się może od papierosa zapalić?? oczywiście mam nadzieję że pytający wykluczył jazdę plus palenie.....no bo wtedy to co innego.... może jakieś poważniejsze tematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia* Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Na stoku to chyba w ogóle palić nie można? To przecież miejsce publiczne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edwin110 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Szabir.Sprecyzuj jeszcze -palenie czego???: Bo, to dopiero może być zagrożenie na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WincentY Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Pewnie, ze tak! Jak sobie tylko przypomnie jak to jest... usiasc na stoku z pieknym widokiem przed soba, zapalic i kontemplujac rozkoszowac sie cisza, natura, widokiem... Taki mistyczny orgazm Czasami dla takich chwil zaluje, ze juz nie pale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Sorka ale moje zdanie może kogoś obrazić i z góry przepraszam jeżeli by kogoś urazioło ... Rozumie jeszcze że ktoś sobie walnie piwko na stoku , rozumie że jedzie sobie ze słuchawkami w uszach ale nie rozumie jak można palić na stoku(przepraszam lecz dla mnie ogólnie palenie nie tylko na stoku jest to debilizm i same trucie się ... ( W szkole każdemu kto mówi do mnie "chodz ze mną na szluga bo mi się nie chce samemu " to odpowiadam że jest idiotą taka jest prawda nie chce tutaj sypać ******... ale to jest nie powarzne według mnie) . Każdy powinien wiedzieć że nie tylko truje siebie ale ludzi obok także. Wdychając dym papierosowy też się trujemy i trafia nam ten syf do płuc . Nie wiem jaka jest w tym przyjemność itp bo jeździ się chyba na narty z zamiarem poruszania się , odpoczynku i powdychania świeżego powietrza(przynajmniej mój jest taki cel + zabawa:)) . Więc jaką przyjemność z tego ma ktoś kto jest "przepalony" śmierdzi od niego fajkami na kilometr i jeszcze obok stoi i pali ... No ale każdy ma swoje sumienie i swój rozum . Lecz jak widzę takiego w kolejce do wyciągu stojącego i palącego 1 za 2 w najlepsze to aż się prosi żeby mu tą paczkę złapać i połamać zawartość A tak wogóle to powiedzmy że wypala ktoś paczkę tygodniowo nie wiem ile jest ich w paczce bo nie pale . 1 paczka = około 10 pln chyba... więc wypalając 1 paczke tygodniowo rocznie wypalacie 400-500 pln . (niektórzy palą więcej) a więc zamiast palić przez rok/2 lata odkładajcie 10 pln do kopertki i się na nowe narty uzbiera czy buty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 palenie na stoku, co o tym sądzicie ?. Szabir litości ! Toż to jawna prowokacja jest Pewnie teraz siedzi w krzakach i się śmieje hanys jeden M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 w tym roku to bede mial luzik, w poprzednim wbijalem narty w snieg, odchodzilem 100-200 metrow i jaralem cienkiego mentolka uwazajac, zeby mnie nikt nie zobaczyl (dzieci, zona, znajomi) wiecej nerwow, zdrowia i braku komfortu kosztowalo mnie myslenie, gdzie i kiedy zapale niz samo palenie, a pozniej 2 gumy w gebe, zeby czuc nie bylo .....koszmar teraz to jestem panisko ..... mam elektronicznego papierosa, nie smierdzi, jest zdrowszy (juz nie umre na raka pluc, ewentualnie na zawal serca) i itp... ale przy dzieciach i tak sie nie zaciagne, zreszta nawet i one zaczynaja mi przeszkadzac:), tzn elektroniczny papieros a nie dzieci :-) bylem/jestem palaczem, ktory wypalal 3-5 papierosow dziennie nie przeszkadza mi jak ktos pali na stoku, gdzies tam z boku i bierze pod uwage kierunek wiatru, palac zawsze na to zwracalem uwage, palenia nie toleruje w kolejce i obok dzieciakow tutaj mi się podejście bardzo podoba . Jak już się musi zapalić to przynajmniej się to robi tak aby innym to nie przeszkadzało i innych na około nie truć. Wszystko ok jeszcze tylko odstaw papieroski i będzie szczyt sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ,.. A tak wogóle to powiedzmy że wypala ktoś paczkę tygodniowo nie wiem ile jest ich w paczce bo nie pale . 1 paczka = około 10 pln chyba... więc wypalając 1 paczke tygodniowo rocznie wypalacie 400-500 pln . (niektórzy palą więcej) a więc zamiast palić przez rok/2 lata odkładajcie 10 pln do kopertki i się na nowe narty uzbiera czy buty... to dość skromne szacunki, ja bym raczej pozostał w utwierdzeniu tezy że paczka dziennie, jeśli mam się odnieść do ekonomicznego aspektu Twej wypowiedzi bez wchodzenia w kieszeń palacza bo w końcu pali za swoje. Zatem przyznasz mi rację, że robi się 7 x tyle co napisałeś - czyli 3 000 zł średnio rocznie. Użytkownik Szabir edytował ten post 26 listopad 2009 - 21:17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 może być i 3000 nie wiem ile ludzie palą , to można porównać do tego że ktoś Cię będzie truł przez rok a Ty mu za to dasz 3000;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edwin110 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 to dość skromne szacunki, ja bym raczej pozostał w utwierdzeniu tezy że paczka dziennie, jeśli mam się odnieść do ekonomicznego aspektu Twej wypowiedzi bez wchodzenia w kieszeń palacza bo w końcu pali za swoje. Zatem przyznasz mi rację, że robi się 7 x tyle co napisałeś - czyli 3 000 zł średnio rocznie. I to jest bliższe prawdy. Nie stresuj chłopaka takimi cyframi. Już to widzę,jak w temacie zaczną się wypowiadać ekolodzy,spece od globalnego ocieplenia,liga ochrony przyrody(było coś takiego) oraz szkółki niedzielne. Dobry temat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 racja to był spam ;p można ten spot skasować... Użytkownik gordasz edytował ten post 26 listopad 2009 - 22:34 zwrócenie uwagi przez kolege - słuszne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi