SkiForum Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Trzepowo - ON Trzepowo Krótki opis ośrodka krótki opis ośrodka krótki opis ośrodka. Strona ośrodka: www.nartykaszuby.pl Położenie Dojazd Parkingi (Ilość miejsc, cena, odległość od stoku) Miejscowości (krótka charakterystyka miejscowości w jakiej znajduje się ośrodek, lub miejscowości sąsiednich) Noclegi Trasy (liczba tras, długość tras, poziom trudności, mapki) Ceny (cennik karnetów itp) Kamera online http://www.nartykaszuby.pl/kamera Aktualne warunki (link do strony z aktualnymi warunkami) Serwis narciarski (czy jest/są serwisy narciarskie, + można coś więcej ceny, godziny itp) Instruktorzy / Opieka nad dziećmi Wyżywienie (gdzie można zjeść, jakie jedzenie, jakie ceny) Galeria zdjęć (link do galerii zdjęć z tego ośrodka) Użytkownik alpinista edytował ten post 26 listopad 2009 - 13:18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekdarek Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Trzepowo to pomyłka nie ośrodek narciarski , górka płaska i krótka wyłącznie dla początkujących (uczących się jeździc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit_www Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jutro o 10 rusza Koszałkowo - Wieżyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krynio72 Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 czy jakieś zmiany zaszły w Trzepowie? coś nowego? jakie wrażenia? - bo liczę na to że kolejki tu mniejsze niż w Wieżycy... czy może jestem naiwny? czy działają obie części stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QóBa Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Który stok na Pomorzu jest najbardziej stromy? Jeździłem do tej pory tylko na Łysej i w Wieżycy... Wiem, że pytanie śmieszne, ale czasami przychodzi ochota pojeździć, nawet na takich śmiesznych górkach. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi