Fun. Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam! Kiedyś wypożyczyłam sobie narty, ale nie takie typowe długie, tylko chyba 50 czy 60 cm, szerokie, zaokrąglone zarówno z przodu jak i z tyłu, z wiązaniami takimi samymi jak w normalnych nartach, firmy HEAD. Wiem, że te narty jakoś się "specjalnie" nazywają, ale właśnie ich nazwy i modelu zapomniałam, a chciałabym je zakupić. Niestety nie mogę ich znaleźć w katalogu firmy Head. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie tego typu narty znajdę (nie muszą być to akurat HEAD'y)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 SHORTY oto ich cała nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fun. Napisano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Już znalazłam: HEAD Big Easy, a na te narty mówią też snowblades :)Ale nadal nie wiem gdzie w Polsce mogę je kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Już znalazłam: HEAD Big Easy, a na te narty mówią też snowblades :)Ale nadal nie wiem gdzie w Polsce mogę je kupic... http://www.allegro.p...tring=snowblade Jakies Heady tez sa ale podejrzewam ze to bez wielkiej roznicy jaka firma :) Szukaj wg hasel takich jak snowblade, big foot, shorties, szorty :) Tu na forum tez cos bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi