Tomi-Sport Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Atomic 10 11 (2002/2003) jak ktoś na nich jeździł proszę o recenzję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Nie ma takich nart. Były albo 11.12 z rocznika 02/03 albo 10.11 z rocznika 01/02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi-Sport Napisano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Masz rację chodzi mi o rocznik 01/02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Osobiście nie jeździłem, ale ponoć są sztywne i bardzo fajne (w sensie skrętne). No ostatecznie to rasowy funcarver... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi-Sport Napisano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ja je mam i bardzo je lubię, chciałem zobaczyć co inni o nich sądzą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pożycz mi na parę zjazdów, to Ci powiem co o nich sądzę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi-Sport Napisano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dobrze zapraszam do Rytra pracuję tam jako instruktor, jestem codziennie oprócz od 13.01 do 21.01. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi-Sport Napisano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Dzięki Czy ktoś jeszcze na nich jeździł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Moim zdaniem do nauki techniki się nie nadają,są twarde a ich promień przy 150cm to 8.5m a przy 160 to 9.3m:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Poszukaj Salomonów Streecrater ,bardzo przyjazne nartki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czyli profi narty pokroju w.w. raczej z góry odrzucic? Jeśli jeździsz 1-2 razy do roku to tak bym radził zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek M Napisano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Bierz te narty.Sa rewelacyjne i nadaja sie rowniez do nauki carwingu.Sam na nich jezdzilem 3 lata uczac sie funcarwingu.Teraz przerzucilem sie na Fischery SC Worldcup a te 10.11 zostawilem slabo jezdzacej zonie i jest nimi zachwycona.Poza tym pozyczalem je kilkakrotnie znajomym do nauki i czynili na nich szybkie postepy.W porownaniu z Fischerami SC Worldcup to sa miekkie narty,ale bardzo przyjazne,jak masz jeszcze mozliwosc kupienia ich w dobrym stanie - bierz z zamknietymi oczami i odpusc sobie jakies Salomony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi-Sport Napisano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam Znajomy polecil mi te narty ale mam kilka dodatkowych pytan Jezdze juz dosc dlugo (okolo 10 lat, niestety tylko 1-2 razy w roku). Techniki carvingowej nie mam opanowanej (do tego roku jezdzilem jeszcze na prostych deskach). Czy dam rade tym carvingom? Nie beda za twarde? Moze na poczatek nauki techniki carvingowej lepiej kupic cos innego? Witaj Moim zdaniem nie dasz im rady, mogą zrobić krzywdę początkującemu. Przy mocnym krawędziowaniu w końcowej fazie skrętu aż wyrzucają i to w nich lubiłem najbardziej! Ale też z tego powodu miałem problemy z kolanem, po paru piwkach poświrowałem i potem bardzo bolało. Teraz jeżdżę na RC4 i bardzo sobie je chwalę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi