marchel Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam na wstępie wszystkich forumowiczów Teraz do rzeczy. 1. M 2. Wiek 24 3. Waga 65 4. Wzrost 173 5. Jak długo jeździsz na nartach? 10 6. Ja się oceniasz wg skali Forum? 6-6,5 7. Jakie masz buty ? ( FLEX ) Dalbello Matrix 8. Jakie masz teraz narty / na jakich już jeździłeś? Volkle unlimited s zeta. Na przygotowanej trasie ok, na muldach trochę mnie wyrzuca, narty wydają się wibrować 9. Jaki preferujesz promień skrętu, szybkość jazdy? średniej długości, lubię trochę pokręcić 10. Jakie lubisz trasy, w jakim kraju? Trasy czerwone i czarne, raczej w Polsce 11. Jak lubisz jeździć, lub jak chciałbyś jeździć ? Średnie prędkości, idealnie na krawędziach 12. Jak z Twoją kondycją, ile dni w sezonie spędzasz na stoku? Kondycja średnia, jeżdżę raz do roku Na przygotowanych trasach nie mam problemów z płynną jazdą. Gorzej sytuacja się ma muldach, co nie jest u nas rzadkością. Wcześniej miałem Volkle unlimited s zeta, wymieniłem na roczne używki Atomic SX GT/154cm. Tak mi doradzono, czy to dobry wybór dla mnie. Wielkie dzięki za opinię Użytkownik marchel edytował ten post 23 listopad 2009 - 11:19 niepełne info(wcześniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam na wstępie wszystkich forumowiczów :) Teraz do rzeczy. Waga 65 kg Wzrost 173 cm Poziom umiejętności 6-6,5 Na przygotowanych trasach nie mam problemów z płynną jazdą. Gorzej sytuacja się ma muldach, co nie jest u nas rzadkością. Wcześniej miałem Volkle unlimited s zeta, wymieniłem na roczne używki Atomic SX GT. Tak mi doradzono, czy to dobry wybór dla mnie. Preferuję średnią długość skrętu Wielkie dzięki za opinię po pierwsze jaka dlugosc - bez tego sie nie da po drugie - na bank to narta pozakatalogowa, zrobiona pewnie dla Makro wiec i tak bedzie trudno - ale mozesz podac taliowanie - wtedy mozna sprobowac wysledzic co to jest naprawde :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marchel Napisano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 W pierwszym poście uzupełniłem info. Długość 154cm. Taliowanie 109/67/93,8 R14 http://translate.goo...GL_plPL351PL351 Z tego linku wynika, że jest to narta identyczna z SX 10 Użytkownik marchel edytował ten post 23 listopad 2009 - 11:45 dodanie linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 W pierwszym poście uzupełniłem info. Długość 154cm. Taliowanie 109/67/93,8 R14 http://translate.goo...GL_plPL351PL351 Z tego linku wynika, że jest to narta identyczna z SX 10 No i OK, ale pewne jest jedno ze sa za krotkie - wg mnie powinny byc dla ciebie 10cm dluzsze. Skoro jednak je juz masz... co zrobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marchel Napisano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ale, narta jak dla mnie dobra? Ogólnie jak bym wykszesał coś innego to bez problemu mi wymienią na inne. Kupiłem je w piątek więc problemu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi