enzzo Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 witam, panie i panowie kupilem narty K2 APACHE CROSSFIRE 167 cm i się zastanawiam czy moim wzroście i wadze (173 cm i 83 kg) poradze sobie z tą nartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczak72 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 witam, panie i panowie kupilem narty K2 APACHE CROSSFIRE 167 cm i się zastanawiam czy moim wzroście i wadze (173 cm i 83 kg) poradze sobie z tą nartą. Na długość bardzo dobra,natomiast czy sobie poradzisz...to już zależy od Twoich umiejętności:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzzo Napisano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Na długość bardzo dobra,natomiast czy sobie poradzisz...to już zależy od Twoich umiejętności:)Będe sie starać podołać Cześć wszystkim, dzisiaj zmasakrowałem sobie jedna nartę( K2 apache crossfire) na tyle dobrze że jest nie do naprwy:mad:. I potrzebuję rady odnośnie zakupu nowych nart. Moje umiejetności to 6+/10 Waże 80kg a mierze172cm. Lubię dość dynamiczną jazdę przy średnich skrętach. Buty atomic hawx 90. Ogólnie charakterystka moich "starych" nart mi odpowiadała ale może mi polecicie coś innego:confused: Cześć wszystkim, dzisiaj zmasakrowałem sobie jedna nartę( K2 apache crossfire) na tyle dobrze że jest nie do naprwy:mad:. I potrzebuję rady odnośnie zakupu nowych nart. Moje umiejetności to 6+/10 Waże 80kg a mierze172cm. Lubię dość dynamiczną jazdę przy średnich skrętach. Buty atomic hawx 90. Ogólnie charakterystka moich "starych" nart mi odpowiadała ale może mi polecicie coś innego:confused:Page Up:p Naprawdę niema nikt dla mnie propzycji alternatywnej do moich crossfire-ów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzzo Napisano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 enzzo, możesz opisać co się stało z nartą ? przymierzam się do niej mocno, rocznik2010, dług. 170cm - mam wzrostu tyle co ty ale ważę aktualnie ok 90. Zasiałeś we mnie niepokój że to może być porażka...:eek:Narty jak najbardziej polecam!! Generalnie zachciało mi sie polatać pomiedzy drzewami w Karpaczu (kopa) i trafiłem jedna nartą w kamień bilans taki ślizg zmasakrowany krawędź wygięta czubek wyszczerbiony:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Narty jak najbardziej polecam!! Generalnie zachciało mi sie polatać pomiedzy drzewami w Karpaczu (kopa) i trafiłem jedna nartą w kamień bilans taki ślizg zmasakrowany krawędź wygięta czubek wyszczerbiony:( Narty przeciez tobie pasowaly, to jesli lubisz jezdzic po lesie i kamieniach, to na twoim miejscu kupilbym ten sam model w tej samej dlugosci ...i mialbym jedną nartę zapasową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzzo Napisano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Narty przeciez tobie pasowaly, to jesli lubisz jezdzic po lesie i kamieniach, to na twoim miejscu kupilbym ten sam model w tej samej dlugosci ...i mialbym jedną nartę zapasową.Czy lubię yyy, tak sobie poprostu nudzę się szybko:) A moje narty to model 07/08 więc opcja kupna tego samego modelu, aby mieć zapas jedne hehe to nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi