Ein Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam. Czy ktoś z Was korzystał z ofert Snowshow (Biuro Podróży 360 stopni)? Np. był z nimi w Les Orres albo Risoul we Francji? Byłbym wdzięczny za opinie (mogą być na PM w celu zachowania prywatności). Pozdrawiam, Ein. Użytkownik Ein edytował ten post 13 listopad 2009 - 15:04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zordon Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ja nic nie słyszałem nic nie czytałem ale mimo wszystko jadę ze znajomymi w tym roku na sylwestra do Risoul za ich pośrednictwem wtedy mogę coś napisać ale pewnie będzie już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witam. Czy ktoś z Was korzystał z ofert Snowshow (Biuro Podróży 360 stopni)? Np. był z nimi w Les Orres albo Risoul we Francji? Byłbym wdzięczny za opinie (mogą być na PM w celu zachowania prywatności). Pozdrawiam, Ein. Na pewno jest to legalne biuro z ważna gwarancją ubezpieczeniową w przeciwieństwie do większości reklamujących się w dziale wyjazdy komercyjne. Ale o jakości ich usług nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ^^RafTrans to bardzo dobry przewoźnik. Autobusy górna półka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi