ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ruda specjalnie dla ciebie;) Już to umieszczałem na forum;) To ci poprawi humor:D:D http://www.dailymoti....-time-for-nutsdzieki ale nie otwiera mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Sorki;) http://www.dailymoti...o-time-for-nuts Teraz powinno byc dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Sorki;) http://www.dailymoti...o-time-for-nuts Teraz powinno byc dobrze:Dok, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja dzisiaj skonczylem probne matury. Ech, dobrze nie bylo... Ale jakos teraz sie zrelaksowalem i mam gleboko gdzies to co napisalem - co ma byc to bedzie Troche odpoczynku w samotnosci potrafi pocieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja dzisiaj skonczylem probne matury. Ech, dobrze nie bylo... Ale jakos teraz sie zrelaksowalem i mam gleboko gdzies to co napisalem - co ma byc to bedzie Troche odpoczynku w samotnosci potrafi pocieszyc widzisz a mi juz samotnś doskwierw, moja 2-ga połowa na szkoleniu w krakowie, a ja juz tesknie buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 widzisz a mi juz samotnś doskwierw, moja 2-ga połowa na szkoleniu w krakowie, a ja juz tesknie buuuuuuWytrzymasz dziewczyno - to pewnie raptem pare dni, a jak wroci to napewno jeszcze bardziej go docenisz Poki co wypoczywaj troche w samotnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Wytrzymasz dziewczyno - to pewnie raptem pare dni, a jak wroci to napewno jeszcze bardziej go docenisz Poki co wypoczywaj troche w samotnosci wiesz jak człowiek musi to i na kaktusie wysiedzi, tylko poco sie tak męczyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 wiesz jak człowiek musi to i na kaktusie wysiedzi, tylko poco sie tak męczyć!!!!Uwierz mi - czasami warto troche pocierpiec. Owoce Twego wysilku sa potem duuuzo slodsze Wiem z doswiadczenia PS.: Ten filmik ze Scratem jest wypasiony Tak mi sie go zal zrobilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Nikko edit... Sam rozumiesz... Jak ci matury poszły?? Ruda i jak humorek?? Winko pomogło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 [quote name='Nikko']Uwierz mi - czasami warto troche pocierpiec. Owoce Twego wysilku sa potem duuuzo slodsze Wiem z doswiadczenia obyś miał rację!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kaska - mam racje Olas - zwalilem chyba historie, ale jeszcze zobaczymy. Wazne aby w maju bylo lepiej.I jeszcze co do dobrego humoru YouTube - mana mana Muppets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Nikko edit... Sam rozumiesz... Jak ci matury poszły?? Ruda i jak humorek?? Winko pomogło??winko boskie, brat mi dostarcza, o mieszka we Francji, więc mam dostawy regularne i to najwyższych lotów!i troche lepiej, nie ma jak to winko w dobrym towarzystwiea maturą sie nie łamcie, ona jest po to aby ja zdac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi