ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 piszcie o tym co wprawiło was dziś w dobry humor, ja mam dramatycznego doła więc może wsze radości mi poprawią nastroj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dostałem dziś 5+ ze sprawdzianu z rozszerzenia z matematyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja 4 z histori i 5 5 z niemca:p;) Ale uwaga. To jest srednia warzona, więc wychodzi 5 5 5 5 :cool: :cool: I zdałem podstawową maturę z niemca:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 gratulacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Oczywiście matura to na lekcji:p;) Bo do tej normalnej brakuje mi jeszcze 2 lat:) P.S. Ruda ( bo tak wolisz:p ) 100 post;) Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kasiu,głowa do góry,nie martwimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Olas skąd ta matura, przeca jesteś ten rocznik co ja? No chyba, że z własnej woli sobie to rozwiązałeś... <kujon> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Poprostu na lekcji rozwiązywaliśmy i to takie nude, że pstryk i się udało:p;) Jestem jeszcze zadowolony, bo wkońcu mi normalny chodnik położyli przed domem, otworzyli Biedronkę i buduja Lidl`a ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dzięki chłopaki- juz troszkę lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ruda... Spojrz za okno - swiat jest piekny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kasiu.... Nie trza sie przejmać ino sie obejmać :D:D Głowa do góry (nie mylić z nosem ) ... może poza jedynym przypadkiem.... W górach na Nosalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 tja ,a gdzie snieg????????????? chemik, ja mam kurzą ślepote po zmroku niewiele widze ale wierze na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Rudej już się polepszyło bo nowe tematy zakłada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Rudej już się polepszyło bo nowe tematy zakłada:) SPOKO KOŃCZE WŁAŚNIE WINKO, już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mnie w dobry humor wprawila perspektywa dwoch wolnych dni, po bardzo pracowitym tygodniu Tys prowdo.... Wreszcie weekend;) Ruda pomyśł, że mamy weekend, a za niedłgo spadnie ŚNIEG, pojedziesz na narty, szczelisz sobie herbarte z prądem z prawdziwym góralem, nyj i bedzie zajefajnie:p;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 chodnik otworzyli Biedronkę i buduja Lidl`a ;) I Twoim zdaniem jest to powód do radości:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Tys prowdo.... Wreszcie weekend;) Ruda pomyśł, że mamy weekend, a za niedłgo spadnie ŚNIEG, pojedziesz na narty, szczelisz sobie herbarte z prądem z prawdziwym góralem, nyj i bedzie zajefajnie:p;) ja nie mam wolego weekenduu, buuuu ja właśnie w niedz mam kupe pracy blleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 I Twoim zdaniem jest to powód do radości:confused: qaz każdy powód do radosci jest dobry, wiem cos o tym, bo mam ich malo:( ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To każdemu porawi humor: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 ja nie mam wolego weekenduu, buuuu ja właśnie w niedz mam kupe pracyblleeeeOj, popracowalbym w niedziele bardzo chetnie... Nam placa 200% za prace w dni wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 I Twoim zdaniem jest to powód do radości:confused:Wiesz mnie to nie przeszkadza mam te sklepy 2 ulice dalej, więc jak ludzie chca to niech chodza;) Gdybys mieszkał w takiej miejscowości to byś się cieszył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 SPOKO KOŃCZE WŁAŚNIE WINKO, już lepiej winko..... dobry pomysł, więc żeby ciągłość się nie przerwała to i ja może coś otworzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To każdemu porawi humor: dzięki rastauśmiałam sie sanitariusze byli cudni!winko..... dobry pomysł, więc żeby ciągłość się nie przerwała to i ja może coś otworzęśpiesz sie to jakis toast wzniesiemy!może za śnieg?Oj, popracowalbym w niedziele bardzo chetnie... Nam placa 200% za prace w dni wolne...chemik ja mam firme na rozruchu wec sama sobie 200% nie zapłacę, jeszcze mnie na siebie samą nie stać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 śpiesz sie to jakis toast wzniesiemy!może za śnieg? Za śnieg! siup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Za śnieg! siup...moce siupJak firma na rozruchu, to moze jakies kolo zamachowe by sie przydalo ?kilka by sie przydalo, jedno nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi