Zordon Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam, mam pytanie, zna ktoś może miejsce gdzie można dostać ochronne, plastikowe dzioby nart do head world cup albo atomic sl12 bo się troszkę porysowały a chciałbym je odświeżyć. Ogólnie bardzo nie podobała mi się zeszłoroczna tendencja niemal wszystkich producentów do rezygniacji z jakichkolwiek osłon - Head, Rossignol i inne, wiem że nie to najważniejsze ale narty za takie pieniądze po jednym sezonie nie powinny wyglądać jak po 5 sezonach. Chyba, że producentom właśnie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LAWINA Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Zgłoś się do przedstawicieli -powinni mieć na stanie zapasowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRAXA Napisano 30 Października 2009 Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ja noski kupuje różnych producentów które pasuję ostatnio do Fischerów dołożyłem noski VOLKL czarne nie widać logo a narty nie są zmasakrowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zordon Napisano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja noski kupuje różnych producentów które pasuję ostatnio do Fischerów dołożyłem noski VOLKL czarne nie widać logo a narty nie są zmasakrowane Bardzo mnie to zainteresowało Gdzie kupujesz? i skąd wiesz, że będą pasowały? chodzi mi o promień łuku dziobów nart - wszak każda narta ma inny. I co z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Bardzo mnie to zainteresowało :) Gdzie kupujesz? i skąd wiesz, że będą pasowały? chodzi mi o promień łuku dziobów nart - wszak każda narta ma inny. I co z montażem? Uniwersalne: http://www.nartysnow...d=&prid=&wid=41 A tak poza tym to nie wiem od czego to zalezy: w jednym sklepie sa oslonki, w innym te same narty nie maja... dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ServiceMen Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witaj Jeśli chcesz to mam takie w swojej ofercie w sklepie. Noski są uniwersalne czarne (cena 25 zł komplet, w razie pytań pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picia55 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Uniwersalne: http://www.nartysnow...d=&prid=&wid=41 Ale ja bym sie np nie odwazył wiercić dziur na nity w moich RC4 WC SC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ServiceMen Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ale ja bym sie np nie odwazył wiercić dziur na nity w moich RC4 WC SC... Niby dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zordon Napisano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj Jeśli chcesz to mam takie w swojej ofercie w sklepie. Noski są uniwersalne czarne (cena 25 zł komplet, w razie pytań pisz na PW Patrząc ma avatar z logiem atomica nie znalazły by się osłony pasujące do sl12 te czarne jakieś takie mało "efektowne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ServiceMen Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jutro sprawdzę i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi