HesSki Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kiedyś ciężko było znaleźć inne gogle, niż te z lustrzanką i tą słynną "tęczą", a teraz znaleźć właśnie takie (a na takie choruję już od 3 lat) to jakiś wyczyn! Oczywiście nie interesują mnie modele za 500zł, ani te, które musiałabym sprowadzać ze Stanów, ale czy wykluczenie tych dwóch kryteriów oznacza, że takich gogli nie dostanę...?! Już mi niedobrze od tego szperania w goglach i googlach, może Wy się natknęliście na fajne modele? Użytkownik HesSki edytował ten post 28 październik 2009 - 00:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrtteekk Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Chodzi Ci o szybę w ten deseń ? http://supersklep.pl...akley-text-fire ?? Użytkownik Barrtteekk edytował ten post 28 październik 2009 - 00:18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Coś w ten deseń http://supersklep.pl...e-silver-chrome ?? Raczej w takim stylu (ale to szybka moto): Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja mam lustrzane Oakley (Model Wisdom Jet Black Fire). Mogę Ci sprzedać bo mam jeszcze drugie google. Stan Bdb, cena 300zł Za nowe płaciłem 2x tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja mam lustrzane Oakley (Model Wisdom Jet Black Fire). Mogę Ci sprzedać bo mam jeszcze drugie google. Stan Bdb, cena 300zł Za nowe płaciłem 2x tyle. Po przymiarce bym się określiła, bo na ślepo nie kupię. Mam za wąską papę, i mało co pasuje do mojej głowy.. Ale to już bardziej w ten deseń. One są całkowicie kryjące oczy? Bo teraz robią takie "udawane" niby lustro, a prześwitują gały. A ja chcę, no wiecie, totalnie incognito.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kompletnie lustro, totalnie nic nie widać Edit: Jak będziesz w Łodzi to możesz przymierzyć. A tak poważnie to namierz jakiś sklep snowb-lanserski we Wrocku, powinni mieć Wisdomy. Użytkownik Spiochu edytował ten post 28 październik 2009 - 00:31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaja45 Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ja poleciłbym Ci Uvexa model Superhelix, użytkowałem 2 lata i byłem bardzo zadowolony, chodzi mi o model ten na zdjęciu Zima link poniżej http://www.uvex.com....?producent=Uvex ale tak jak napisałaś trzeba przymierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 To są Salice, których juz niestety nie mam bo spadając sobie w przepaść je straciłem, ale natychmiast sobie kupiłem takie same tylko już niestety z niebieską oprawą Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 To są Salice, których juz niestety nie mam bo spadając sobie w przepaść je straciłem Pal licho te okulary ! Dobrze, że Tobie się nic nie stało :-)) No bo z kim by ekipa na nartki jeździła ? :-DD Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zordon Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ja natomiast bardzo polecam Anon, klasyczne oprawki, kompatybilnie z większością kasków, duży wybór kolorów no i lustra też różne. Kupowałem wlaśnie z tęczowa szyba w intersporcie w zeszłym roku - Anon Figment cena 340 zł,. W tym roku dziewczyna kupiła węższe, damskie odpowiedniki - Anon Majestic ze srebrnym lustrem. Jeszcze raz polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyton Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Mogę zaoferować Tobie lustrzanki MAPLUS za 300,00 PLN - nowe (model 2008/2009) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 To są Salice http://www.skiforum....74&d=1256731709 Konkurs z cennymi nagrodami: 1. Kogo widac w odbiciu? 2. Co pije postac widoczna po lewej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Gdyby to było CSI, Kryminalne Zagadki Skiforum, to ten rudy gościu wiedziałby w 2 sekundy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Alpina, poszukaj w programie Alpina moja " lustrzana " tzw metallic szyba pochodzi z programu Alpina Skibrille i byla dostepna za okolo 400 pln / te szyby po prostu kosztuja wiecej /# gogle dla tzw "waskiej " szczuplej twarzy. http://www.alpina-ey...d=1746&pId=1151 Użytkownik alook edytował ten post 29 październik 2009 - 11:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Konkurs z cennymi nagrodami: 1. Kogo widac w odbiciu? 2. Co pije postac widoczna po lewej? Może na powyższe pytania jeszcze odpowiedzi nie znam, ale to na pewno jakaś "mafia bagietkowa", zobaczcie, ile mają pieczywa Fajne te Anon Figment, szkoda ze ciężko coś ostatnio z goglami na sklepach - jeszcze dobrze sezonu nie rozpoczęli - wszędzie tylko uvexa apache i supersonici i corusy. I te składane na pół potworne Poczekam na sezon pełną gęba i porozglądam się za tymi cudami, poprzymierzam... Scatman, te z fotki to pancerne chyba?! Założe się, że po upadku w przepaść nawet nie ucierpiały... No, i jeszcze jeden ważny szczegół który pominęłam - kompatybilność z kaskiem mam do sprawdzenia... Superhelixy mierzyłam. Nie chcielibyście mnie w nich spotkać na ulicy ciemną nocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zordon Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Anony szczerze polecam, widoczność rewelacyjna, kilku znajomych oprócz mnie użytkuje i wszyscy zadowoleni. Szyby są wymienne do kupienia w sklepach internetowych więc zawsze możesz zmienić z lustra na inne lub bez lustra . Widzę, że jesteś kobietą więc dla Ciebie Anon Majestic nie Figment - identyczne jedynie, że węższe na kobiecą twarz:). Anon to firma córka Burtona, która zajmuje się tylko goglami/okularami więc w każdym sklepie Burtona o ile takie masz w pobliżu jest szeroki wybór kolorów oprawek i szkieł ( np Burtona w SilesiCC ). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziwakashi Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nie ukrywam, że tez na tego typu gogle się napaliłem, a w Intersportach i innych masowych sklepach nie ma takich, które odpowiadają mojemu standardowi... Te, które są na moim avatrze, są super, niestety nie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRAXA Napisano 31 Października 2009 Udostępnij Napisano 31 Października 2009 http://www.skiforum.pl/attachment.php?attachmentid=9574&d=1256731709 Konkurs z cennymi nagrodami: 1. Kogo widac w odbiciu? 2. Co pije postac widoczna po lewej? w odbiciu po lewej stronie widać Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi