Picia55 Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wiecie może czy da się gdzieś wypożyczyć takie narty w beskidzie śląskim? Najlepiej Ustroń Wisła ew. Szczyrk. I przy okazji czy da się gdzieś pośmigać ładnie w puchu w tych okolicach. Wiem że Eric [email protected] pisał kiedyś że się wybiera do malinki na jakieś śmiganie jeśli sie nie myle:) Pytam bo w tym sezonie kupić takich nart mi sie nie uda a jak spadłoby sporo śniegu to chętnie bym pare razy wyskoczył popływać w puszku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Wiecie może czy da się gdzieś wypożyczyć takie narty w beskidzie śląskim? Najlepiej Ustroń Wisła ew. Szczyrk. I przy okazji czy da się gdzieś pośmigać ładnie w puchu w tych okolicach. Wiem że Eric [email protected] pisał kiedyś że się wybiera do malinki na jakieś śmiganie jeśli sie nie myle:) Pytam bo w tym sezonie kupić takich nart mi sie nie uda a jak spadłoby sporo śniegu to chętnie bym pare razy wyskoczył popływać w puszku:) jak bedziesz w mojej okolicy, to ci doradze gdzie takie cos bialego znalezc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Wiecie może czy da się gdzieś wypożyczyć takie narty w beskidzie śląskim? Najlepiej Ustroń Wisła ew. Szczyrk. I przy okazji czy da się gdzieś pośmigać ładnie w puchu w tych okolicach. Wiem że Eric [email protected] pisał kiedyś że się wybiera do malinki na jakieś śmiganie jeśli sie nie myle:) Pytam bo w tym sezonie kupić takich nart mi sie nie uda a jak spadłoby sporo śniegu to chętnie bym pare razy wyskoczył popływać w puszku:) jak będziesz chciał wypożyczyć narty freeridowe to się odezwij pzdr, mq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afeRRRa Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 http://www.klonski.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi