Mychu Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witajcie Użytkownik Mychu edytował ten post 05 luty 2017 - 23:26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 O kurtkach za wiele powiedzieć nie mogę, poza tym że kilka ich sztuk widziałem wczoraj w nowo otwartym TK Maxx w Renomie. Ceny bardzo przystępne - na pewno taniej niż 289 $ (chyba 599 zł) Użytkownik sese edytował ten post 26 październik 2009 - 10:07 poranne niewyspanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mychu Napisano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2009 heh co znaczy znaleźć się w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu... Dzięki za info - zara tam lecę i mam nadzieje, że jeszcze będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 heh co znaczy znaleźć się w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu... Dzięki za info - zara tam lecę i mam nadzieje, że jeszcze będą Nie obawiaj się o brak asortymentu, bo codziennie rzucają nowy towar i dodatkowo planują otworzyć we Wrocławiu kolejny punkt dystrybucyjny. Więc mało gdzie będzie tyle okazji co tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi