wueres Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 a co powiesz o tym http://vacast-v.pl/i...php?cPath=74_80 ???? też ze USA :rolleyes: z tym że kolo mówi że Made in China ale teraz już wszystko jest z Chin Nie twierdzę wprost, że nie są to oryginalne rzeczy, ale sam sklep budzi moje wątpliwości: np. siedziba wg alledrogo to "Reno" (?) 89-501, ale numer telefonu jest wrocławski (0 71). Poza tym firmy, które preferują płatności via Western Union lubią robić psikusy klientom... Z drugiej strony gość ma ponad 200 pozytywnych komentarzy na alledrogo, ale tam wystawia tylko kilka rzeczy (na tą chwilę). Pytanie zatem - czemu nie wystawia wszystkiego, co ma na stronie? Rzekomo allegro zaczęło tępić podróbki - czy to powód? P.S. W kwocie ok. 1000 zł można kupić Spydera, sprzed 1-3 sezonów oczywiście, w ski-team we Wrocławiu - na pewno oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Mi tam się kurtki spydera nie podobają ... Wolę np kupić kurtkę rossignola czy fischera w kasie około 1000zł niż spydera ... ( dla mnie spyder to jest firma dla lansu ^^) ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxbachanxx Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 a co powiesz o tym http://vacast-v.pl/i...php?cPath=74_80 ???? też ze USA :rolleyes: z tym że kolo mówi że Made in China ale teraz już wszystko jest z Chin To oznaczenie AAA kojarzy mi się z taką stroną "Trade China" gdzie można było takie spydery zamawiać w jakości od BB do AAAAAA+++++ w cenach od 10 do 40 dolarów za sztukę, jeżeli bierzesz cały kontener to jeszcze taniej i ciekawostka, większość ofert to był właśnie ten wzór kurtki, taki układ metek i naszywek, brak hologramu co odróżnia te spydery od oryginała w którym jeździ mój Ojczulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi