Dziwakashi Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zakładam temat, bo nie rzucił mi się w oczy w miarę aktualny... ...otóż poszukuję kostiumu narciarskiego, sportowego (potocznie "guma, pianka"), dla drobnego faceta jak ja Jakieś sugestie co do marek i wskazówki czym się kierować? Z góry dzięki za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Co do marek- masz dość duży wybór- Energiapura, Sportful, Schneider, Spyder, BeyondX. Sama jeżdżę w Sportfulu i jestem z tej gumy bardzo zadowolona, poza tym wydaje mi się, że Sportful ma najtańsze gumy. Czym się kierować przy wyborze? Przede wszystkim brakiem lub obecnością ochraniaczy. Ja oprócz tego kierowałam się grafiką, ale to chyba dla większości osób mało ważne. Jeszcze Ci mogę powiedzieć, że fajnie jest mieć minimalnie za dużą gumę, żeby zmieścić pod nią dodatkową warstwę bo przy temperaturze -15 jest trochę zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 jeszcze jest Gierre - mieli w tamtym roku fajne promocje dla PZN pzdr, mq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Zakładam temat, bo nie rzucił mi się w oczy w miarę aktualny... ...otóż poszukuję kostiumu narciarskiego, sportowego (potocznie "guma, pianka"), dla drobnego faceta jak ja Jakieś sugestie co do marek i wskazówki czym się kierować? Z góry dzięki za wszelkie informacje Wątków na ten temat jest już pełno na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felix11 Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Żona kupiła sobie w tej firmie i jest zadowolaona, a ceny też są ok. http://www.callida.pl/S_N_Pianka.htm. Masz tan spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytheck Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Żona kupiła sobie w tej firmie i jest zadowolaona, a ceny też są ok. http://www.callida.pl/S_N_Pianka.htm. Masz tan spory wybór. To co Ty proponujesz to rzeczywiście spodnie pianki, w których jeździło się trzydzieści lat temu. Autorowi chodziło o gumę narciarską (zawodniczą). Potwierdzam że jeśli chodzi o stosunek jakość/cena to Sportfull jest OK. Sam mam taką gumę slalomową z ochraniaczami na uda, nerki, ramiona i przedramiona. Można kupić gumy Sportfulla w firmie Improsport z Gliwic. koszt to ok. 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carbon Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Guma nie moze byc za gruba no i musi dobrze przylegac , wtedy komfort gwarantowany :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi