przenio Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Trafiłem ostatnio na ciekawą informację (przynajmniej dla mnie) w dziale Fischer News na stronie Fischera: http://pl.fischerspo...ws&id_news=3009 Konkretnie chodzi mi o produkcję nart zjazdowych i biegówek w fabryce na Ukrainie (Mukachevo). Czy ktoś z Was spotkał się już z Fischerami z napisem "Made in Ukraine"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Trafiłem ostatnio na ciekawą informację (przynajmniej dla mnie) w dziale Fischer News na stronie Fischera: http://pl.fischerspo...ws&id_news=3009 Konkretnie chodzi mi o produkcję nart zjazdowych i biegówek w fabryce na Ukrainie (Mukachevo). Czy ktoś z Was spotkał się już z Fischerami z napisem "Made in Ukraine"? Tylko cos ze slyszenia :) tak jak z Salomonami z Rumunii, Voelklami z Czech czy K2(?) z Chin :) Za to Weedz'e z Decathlonu sa Made in Austria :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Z Salomonami "Made in Romania" już się oswoiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LAWINA Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Większość firm zleca produkcję podstawowych modeli poza macierzystą fabryką więc i fischer postanowił w dobie kryzysu zaoszczędzić... Będzie dobrze dopóki nie zaczną klepać tam np world-cupów (jak spyder ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wincek Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 żeby tylko nie świeciły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 To jak, widział ktoś Fischery "made in Ukraine"?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski_Retry Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 żeby tylko nie świeciły . Hahahhhahh xD Zaliczyłem glebę jak to przeczytałem ;D A żeby offtopa nei było to napiszę, że z Fischerami takowymi się nie spotkałem, lecz Volkle z Czechi widziałem już niejednokrotnie ;] Chociaż osobiście moje P60 i RT SL' ki były wyprodukowane "in germany" I w sumie się cieszę ! Pzdr. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi