Sencei Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam. Co myślicei o takich zbrojach? oczywiścei można odpowiadać typu "po co ci zbroja, kup sobie żółwia, zaoszczędzisz, a na pewno ci wystarczy", ale mnei to nie interesuje za bardzo, bo ja chcę wiedzieć, czy ta zbroja, której linki zaraz wkleję, jest dobrej jakości, warta tej ceny, czy lepiej dozbierać do zbroi ze znaczkiem? 1- http://allegro.pl/it..._185_cm_ce.html Użytkownik Sencei edytował ten post 12 październik 2009 - 16:46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papylon Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 To bardziej pasuje na motor niz na narty ale wszystko zalezy od tego "jakie ryzyko" jazdy przewidujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Po pierwsze zlinkuj to poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik211 Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 według mnie moze sie w tym zle jezdzic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzięki za odpowiedzi, ale gdiześ na forum ktoś pisał, że lepiej kupić zbroję rowerową niż narciarską, bo mniej ruchy krępuje, a poza tym narciarskie są drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GÄ…ska Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzięki za odpowiedzi, ale gdiześ na forum ktoś pisał, że lepiej kupić zbroję rowerową niż narciarską, bo mniej ruchy krępuje, a poza tym narciarskie są drogie. No krępuje. Ja bym chyba jednak szukał czegoś bardziej "elastycznego". Chyba źle by mi się jeździło w czymś takim. Mam zbroję firmy Demon i praktycznie jej się nie czuje, a kilka razy się przydała . Tak na prawdę to nie kupowałbym czegoś takiego bez mierzenia i zobaczenia jak się w tym czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam. Jeśli chodzi o sam stosunek ceny do jakości to zbroja warta swej ceny. Natomiast jeśli chodzi o wygode to już kwestia indywidualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a ktos z was widział tę zbroję, czy piszecie, że warta ceny, a nie macie pojęcia, jak to wygląda, jakie szwy itp. ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 15 Października 2009 Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a ktos z was widział tę zbroję, czy piszecie, że warta ceny, a nie macie pojęcia, jak to wygląda, jakie szwy itp. ... ? Drogi kolego jeśli chodzi o tą zbroję to ma ją kilku chłopaków z Chorzowa fakt że używają jej do rowerów ale sprawdza się skoro jeździ w nich kilku rowerzystów. Osobiście nie maiłem jej na sobie ale widziałem ją z bliska i wyglądała całkiem dobrze. Dlatego pozwoliłem sobie napisać że jakość do ceny jest bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2009 dzięki szybalski, co do reszty opinii nie byłem przekonany, ale wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 dzięki szybalski, co do reszty opinii nie byłem przekonany, ale wielkie dzięki nie ma za co polecam się na przyszłość ciesze się że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Cześć Tu mam nieco inny model: http://www.muzeum.kr...a.dzial05.1.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Mitek ... do tego, to by się jeszcze jakowyś giermek przydał ... o koniu nie wspominając ... tylko jak karnet dla konia policzą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GÄ…ska Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Cześć Tu mam nieco inny model: http://www.muzeum.kr...a.dzial05.1.jpg Pozdrawiam Rzekłbym .... twarzowa - tylko co z korozją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Mitek, masz sprzedać ? Jak tak to za ile :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Cześć Nie nie, nie sprzedaje. Po prostu trzeba iść z duchem czasu i planuje sobie coś wyfasować. Prezentowany egzemplarz jest muzealnym ale zamierzam na jego wzór zrobic kopie. Stal nierdzewka, dodatkowo zabezpieczna spacjalna warstwą niewidocznego dla oka tworzywa, zawiasy i elementy ruchome na teflonie, od wewnątrz elegancaka wyściółka (membrana 20000, kolor do wyboru). Do tego oczywiście hełm z przyłbicą, w wizurze szyba podwójna próżniowa z emiterem elektronów odpalnym zdalnie przez trzykrotne mrugniecie powiek. Tanio nie jest dlatego zrezygnowałem z wesrji exlusive w kolorze złotym i rogami na hełmie ala wiking. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam. Co myślicei o takich zbrojach? 1- http://allegro.pl/it..._185_cm_ce.htmlMam chyba taka (na 95%). To jest produkt firmy UTIKA (Pakistan). Bardzo dobry stosunek price/performance, zbierala swego czasu dobre recenzje na forach motocyklowych. A skoro dla motonitow dobra to dla narciarzy tez. Jezdze na snowb. i caly czas sie wywracam [taka szkola jazdy ], uratowala mi juz pare razy plecy. Jedyny minus to to, ze jest na dosc gestym materiale (ale przepuszczajacym powietrze), pelna siatka pewnie bylaby lepsza. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trance Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Mam identyczny buzer Tylko że zakładam go jak jest lato i jak śmigam po mieście na ścigaczu Najlepiej to przymierzyć go, bo nie może być za duży! Jak kupisz ten buzer to trzeba coś pod ten buzer ciepłego, no i na buzer kurtkę i śmigasz :cool: A jak chcesz jeszcze lepszą ochronę to kup to http://allegro.pl/item775775759_promocja_kombinezon_2_czesciowy_z_garbem.html#gallery W kurtce masz garba na plecach a to daje lepszą areodynamike!:cool: no i ślizgi na kolanach możesz sie ostro wykładać w zakręty :cool: taki mały żarcik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Trance, wykłądanie sięw zakrętach aż takie, zeby dotknąć kolanami stoku to cosniemożliwego lub niepoprawnego ... ale dizęki za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcon Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 W kurtce masz garba na plecach a to daje lepszą areodynamike! no i ślizgi na kolanach możesz sie ostro wykładać w zakręty Chociaż jak by się tak zastanowić motocykl plus stok ze śniegiem to mógłaby być świetna zabawa i nawet wyciąg by nie był potrzebny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Kacprzak Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Może ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia w tym wątku bo jestem zainteresowany. Aż mi się nie chce wierzyć, że forumowicze nie używają zaawansowanych ochraniaczy. Co powiecie na? http://www.dainese.c...raniacze/1/7/2/ lub http://www.pocsports...0-Ski&id=W92033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Aż mi się nie chce wierzyć, że forumowicze nie używają zaawansowanych ochraniaczy. Bo większości osób jest ona nie potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi