Adzinek Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Mam problem, (kolejny ) . Gdzie mogę kupić narty i buty (szeroki wybór, myślę o SL 9 160 i bótkach B100 26,5) oczywićcie w obszarze Szczecina i okolic). Może Dyskobol....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adzinek Napisano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 u nich to znaczy u kogo??:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adzinek Napisano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 no raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adzinek Napisano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ale chodzi mi o ten sklep sportowy, który jest w Galaxy na ostatnim piętrze:) To jest właśnie ten sklep Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi