damek Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Ktoś się jutro wybiera? Kouty lub coś w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Ktoś się jutro wybiera? Kouty lub coś w okolicy. Dziś się wybieram. Ktoś próbował jazdy wieczornej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Ktoś próbował jazdy wieczornej? Na nocnej działa tylko jeden orczyk, ten pierwszy, oznaczony, jako niebieski. Tylko tyle oświetlenia mają. To króciutka trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Na nocnej działa tylko jeden orczyk, ten pierwszy, oznaczony, jako niebieski. Tylko tyle oświetlenia mają. To króciutka trasa. Doczytałem post factum - jadąc z Jesionik zobaczyłem statek, okręt, potem stwierdziłem, że to chyba hotel wielopiętrowy, a w końcu okazało się, że to stok - a jako, że byłem w niedoczasie zatrzymałem się koło 19 tamże - Filipovice - krzesełko na dwoje, dłuższy wyjazd pewno niż ten orczyk - 200m przewyższenia i chwatit. Super jak na początek, warunki świetne, lód gdzieniegdzie, jak chce się można omijać. Tyle z nocnej jazdy - jutro Kouty, dziś znaczy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Na nocną w tym rejonie to przede wszystkim Filipovice i Premyslov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 No właśnie ktoś mi mówił, że nocna w Kouty tylko w weekendy, ale nie znam się... Na Medvevce byłem z rana - fajna traska aż się na inne chodzić nie chciało, kawałek stromy ale szeroki. Średnio zaawansowanym polecam sztruks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 No właśnie ktoś mi mówił, że nocna w Kouty tylko w weekendy, ale nie znam się... Na Medvevce byłem z rana - fajna traska aż się na inne chodzić nie chciało, kawałek stromy ale szeroki. Średnio zaawansowanym polecam sztruks. Czy ktoś się orientuje czy kursuje skibus Loucna->Kouty? Pytanie zasadne jeśli ktoś by się rozpędził biegówką w kierunku Loucny... ja wróciłem - po miłym zjeździe 2km po płaskim, nie najgorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... drapek Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Dawno tam nie byłem,wiec odwiedzilem ten osrodek skuszony fajną pogodą i wszystkimi czynnymi trasami ktore przygotowane byly bardzo dobrze, jazda po sztucznym sniegu ale popołudniu robil się juz proszek. Kolejek do wyciągów nie bylo ale na trasach duzo ludzi (poniedziałek). Zaliczyłem wszystkie większe osrodki w czechach w tym sezonie, na Czarnej Gorze polskiej nie bylem z powodu opini.Na przyszly sezon zastanawiam się poważnie nad SSSC Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rung Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Donos obywatelski z Koutów. Ostatnie deszcze zmyły śnieg z dolin, ale na trasach, a w wyższych partiach nawet w lasach jest go sporo. W ostatnich 2 dobach przymroziło i posypało więc na traskach jest ładnie, biało, ale pod przyjemnym puszkiem czai się twardy, lekko zlodowaciały sztruks. Na trasie Hrebenovka, w dolnej (stromszej) części popołudniu robiły się przetarcia na których jest dość ślisko, ostre krawędzie wskazane. Do południa było całkiem przyjemnie, twardo, ale dobrze trzymało. https://youtu.be/YlPb00PiLwo Na Medvedi zmrożony, grudkowany śnieg, pojedyncze przetarcia, ale mało chętnych do jazdy, więc trasa się tak nie zużywała. Mając lekko tępe narty,z wytartej Hrebenovki przeniosłem się tam. https://youtu.be/91ftFCW-K-k Ludzi umiarkowanie, kolejek brak. Na Medvedi pojedyncze osoby, na Hrebenovce więcej, ale większość chyba i tak wybierała niebieską więc na stoku tłoczno było tylko na częściach "wspólnych" z niebieską trasą. Generalnie fajnie. A ubikacji ile, fiu fiu, NIE TO CO W CZARNEJ GÓRZE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak ja jeździłem to Hrebenovka dużo bardziej wyslizgana niż mniej uczęszczane Medvedi. PS. Próbowałeś nocnej w Czarnej Górze? Piszą że ratrakowanie przed nocna tam kosmetyczne. Warto się tam tarabanic z Wrocka jutro, czy do bliższego Dzikowca na nocna uderzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak ja jeździłem to Hrebenovka dużo bardziej wyslizgana niż mniej uczęszczane Medvedi. PS. Próbowałeś nocnej w Czarnej Górze? Piszą że ratrakowanie przed nocna tam kosmetyczne. Warto się tam tarabanic z Wrocka jutro, czy do bliższego Dzikowca na nocna uderzać? Szczerze mówiąc nie przepadam za CZG, ale wpisy na forum nie zachęcają do nocnej. Dzikowca nigdy nie próbowałem. Na nocne jeżdżę do Peca, niby dalej, ale tam są czynne dwie czerwone trasy to się najeżdżę że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 To je dobre! Pec tylko 20 min dłużej niż CZG. A w jakich godzinach ta nocna, bo późno będę jechał w pon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Jednak dziś prztestuję CZG na nocnej, choć miękko to widzę, we Wrocku lato! PS. Dzikowiec był wczoraj, więc dla odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Byłeś? Jaki warun na Koutach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jestem. Idę na nocną na orczyk. Ratrakują teraz. Jutro na dzienną na H. Wpadnij jutro to pojezdzimy, na oko wygląda ok, choć Medvedi nie otworzyli. PS. Zadzwoń 607876885. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Mysle o jutrze lub ndz. Rozważam tez Dolni Morava. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Niedziela lepsza, ma być słoneczko i lekki mrozik. Ale na Dolni Morava to i ja bym się skusił, w tym roku jeszcze tam nie byłem. Tak zapowiadają: http://www.dolnimorava.cz/pocasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Było, było, jeździłam. Krótka i prosta= nudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Było ale nie cały tydzień. Krótka ale odpowiednio nachylona. 40x w 2h i trochę pomysłowości. Ujeździłem się do cna. Dynastary od B4Me dały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Nie ma. Można kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Kouty nad Desnou × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
luśka Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Ktoś próbował jazdy wieczornej? Na nocnej działa tylko jeden orczyk, ten pierwszy, oznaczony, jako niebieski. Tylko tyle oświetlenia mają. To króciutka trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Na nocnej działa tylko jeden orczyk, ten pierwszy, oznaczony, jako niebieski. Tylko tyle oświetlenia mają. To króciutka trasa. Doczytałem post factum - jadąc z Jesionik zobaczyłem statek, okręt, potem stwierdziłem, że to chyba hotel wielopiętrowy, a w końcu okazało się, że to stok - a jako, że byłem w niedoczasie zatrzymałem się koło 19 tamże - Filipovice - krzesełko na dwoje, dłuższy wyjazd pewno niż ten orczyk - 200m przewyższenia i chwatit. Super jak na początek, warunki świetne, lód gdzieniegdzie, jak chce się można omijać. Tyle z nocnej jazdy - jutro Kouty, dziś znaczy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Na nocną w tym rejonie to przede wszystkim Filipovice i Premyslov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 No właśnie ktoś mi mówił, że nocna w Kouty tylko w weekendy, ale nie znam się... Na Medvevce byłem z rana - fajna traska aż się na inne chodzić nie chciało, kawałek stromy ale szeroki. Średnio zaawansowanym polecam sztruks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 No właśnie ktoś mi mówił, że nocna w Kouty tylko w weekendy, ale nie znam się... Na Medvevce byłem z rana - fajna traska aż się na inne chodzić nie chciało, kawałek stromy ale szeroki. Średnio zaawansowanym polecam sztruks. Czy ktoś się orientuje czy kursuje skibus Loucna->Kouty? Pytanie zasadne jeśli ktoś by się rozpędził biegówką w kierunku Loucny... ja wróciłem - po miłym zjeździe 2km po płaskim, nie najgorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... drapek Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Dawno tam nie byłem,wiec odwiedzilem ten osrodek skuszony fajną pogodą i wszystkimi czynnymi trasami ktore przygotowane byly bardzo dobrze, jazda po sztucznym sniegu ale popołudniu robil się juz proszek. Kolejek do wyciągów nie bylo ale na trasach duzo ludzi (poniedziałek). Zaliczyłem wszystkie większe osrodki w czechach w tym sezonie, na Czarnej Gorze polskiej nie bylem z powodu opini.Na przyszly sezon zastanawiam się poważnie nad SSSC Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rung Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Donos obywatelski z Koutów. Ostatnie deszcze zmyły śnieg z dolin, ale na trasach, a w wyższych partiach nawet w lasach jest go sporo. W ostatnich 2 dobach przymroziło i posypało więc na traskach jest ładnie, biało, ale pod przyjemnym puszkiem czai się twardy, lekko zlodowaciały sztruks. Na trasie Hrebenovka, w dolnej (stromszej) części popołudniu robiły się przetarcia na których jest dość ślisko, ostre krawędzie wskazane. Do południa było całkiem przyjemnie, twardo, ale dobrze trzymało. https://youtu.be/YlPb00PiLwo Na Medvedi zmrożony, grudkowany śnieg, pojedyncze przetarcia, ale mało chętnych do jazdy, więc trasa się tak nie zużywała. Mając lekko tępe narty,z wytartej Hrebenovki przeniosłem się tam. https://youtu.be/91ftFCW-K-k Ludzi umiarkowanie, kolejek brak. Na Medvedi pojedyncze osoby, na Hrebenovce więcej, ale większość chyba i tak wybierała niebieską więc na stoku tłoczno było tylko na częściach "wspólnych" z niebieską trasą. Generalnie fajnie. A ubikacji ile, fiu fiu, NIE TO CO W CZARNEJ GÓRZE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak ja jeździłem to Hrebenovka dużo bardziej wyslizgana niż mniej uczęszczane Medvedi. PS. Próbowałeś nocnej w Czarnej Górze? Piszą że ratrakowanie przed nocna tam kosmetyczne. Warto się tam tarabanic z Wrocka jutro, czy do bliższego Dzikowca na nocna uderzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak ja jeździłem to Hrebenovka dużo bardziej wyslizgana niż mniej uczęszczane Medvedi. PS. Próbowałeś nocnej w Czarnej Górze? Piszą że ratrakowanie przed nocna tam kosmetyczne. Warto się tam tarabanic z Wrocka jutro, czy do bliższego Dzikowca na nocna uderzać? Szczerze mówiąc nie przepadam za CZG, ale wpisy na forum nie zachęcają do nocnej. Dzikowca nigdy nie próbowałem. Na nocne jeżdżę do Peca, niby dalej, ale tam są czynne dwie czerwone trasy to się najeżdżę że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 To je dobre! Pec tylko 20 min dłużej niż CZG. A w jakich godzinach ta nocna, bo późno będę jechał w pon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Jednak dziś prztestuję CZG na nocnej, choć miękko to widzę, we Wrocku lato! PS. Dzikowiec był wczoraj, więc dla odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Byłeś? Jaki warun na Koutach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jestem. Idę na nocną na orczyk. Ratrakują teraz. Jutro na dzienną na H. Wpadnij jutro to pojezdzimy, na oko wygląda ok, choć Medvedi nie otworzyli. PS. Zadzwoń 607876885. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Mysle o jutrze lub ndz. Rozważam tez Dolni Morava. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Niedziela lepsza, ma być słoneczko i lekki mrozik. Ale na Dolni Morava to i ja bym się skusił, w tym roku jeszcze tam nie byłem. Tak zapowiadają: http://www.dolnimorava.cz/pocasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Było, było, jeździłam. Krótka i prosta= nudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Było ale nie cały tydzień. Krótka ale odpowiednio nachylona. 40x w 2h i trochę pomysłowości. Ujeździłem się do cna. Dynastary od B4Me dały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Nie ma. Można kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Kouty nad Desnou × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Na nocnej działa tylko jeden orczyk, ten pierwszy, oznaczony, jako niebieski. Tylko tyle oświetlenia mają. To króciutka trasa. Doczytałem post factum - jadąc z Jesionik zobaczyłem statek, okręt, potem stwierdziłem, że to chyba hotel wielopiętrowy, a w końcu okazało się, że to stok - a jako, że byłem w niedoczasie zatrzymałem się koło 19 tamże - Filipovice - krzesełko na dwoje, dłuższy wyjazd pewno niż ten orczyk - 200m przewyższenia i chwatit. Super jak na początek, warunki świetne, lód gdzieniegdzie, jak chce się można omijać. Tyle z nocnej jazdy - jutro Kouty, dziś znaczy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Na nocną w tym rejonie to przede wszystkim Filipovice i Premyslov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 No właśnie ktoś mi mówił, że nocna w Kouty tylko w weekendy, ale nie znam się... Na Medvevce byłem z rana - fajna traska aż się na inne chodzić nie chciało, kawałek stromy ale szeroki. Średnio zaawansowanym polecam sztruks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 No właśnie ktoś mi mówił, że nocna w Kouty tylko w weekendy, ale nie znam się... Na Medvevce byłem z rana - fajna traska aż się na inne chodzić nie chciało, kawałek stromy ale szeroki. Średnio zaawansowanym polecam sztruks. Czy ktoś się orientuje czy kursuje skibus Loucna->Kouty? Pytanie zasadne jeśli ktoś by się rozpędził biegówką w kierunku Loucny... ja wróciłem - po miłym zjeździe 2km po płaskim, nie najgorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... drapek Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Dawno tam nie byłem,wiec odwiedzilem ten osrodek skuszony fajną pogodą i wszystkimi czynnymi trasami ktore przygotowane byly bardzo dobrze, jazda po sztucznym sniegu ale popołudniu robil się juz proszek. Kolejek do wyciągów nie bylo ale na trasach duzo ludzi (poniedziałek). Zaliczyłem wszystkie większe osrodki w czechach w tym sezonie, na Czarnej Gorze polskiej nie bylem z powodu opini.Na przyszly sezon zastanawiam się poważnie nad SSSC Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rung Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Donos obywatelski z Koutów. Ostatnie deszcze zmyły śnieg z dolin, ale na trasach, a w wyższych partiach nawet w lasach jest go sporo. W ostatnich 2 dobach przymroziło i posypało więc na traskach jest ładnie, biało, ale pod przyjemnym puszkiem czai się twardy, lekko zlodowaciały sztruks. Na trasie Hrebenovka, w dolnej (stromszej) części popołudniu robiły się przetarcia na których jest dość ślisko, ostre krawędzie wskazane. Do południa było całkiem przyjemnie, twardo, ale dobrze trzymało. https://youtu.be/YlPb00PiLwo Na Medvedi zmrożony, grudkowany śnieg, pojedyncze przetarcia, ale mało chętnych do jazdy, więc trasa się tak nie zużywała. Mając lekko tępe narty,z wytartej Hrebenovki przeniosłem się tam. https://youtu.be/91ftFCW-K-k Ludzi umiarkowanie, kolejek brak. Na Medvedi pojedyncze osoby, na Hrebenovce więcej, ale większość chyba i tak wybierała niebieską więc na stoku tłoczno było tylko na częściach "wspólnych" z niebieską trasą. Generalnie fajnie. A ubikacji ile, fiu fiu, NIE TO CO W CZARNEJ GÓRZE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak ja jeździłem to Hrebenovka dużo bardziej wyslizgana niż mniej uczęszczane Medvedi. PS. Próbowałeś nocnej w Czarnej Górze? Piszą że ratrakowanie przed nocna tam kosmetyczne. Warto się tam tarabanic z Wrocka jutro, czy do bliższego Dzikowca na nocna uderzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak ja jeździłem to Hrebenovka dużo bardziej wyslizgana niż mniej uczęszczane Medvedi. PS. Próbowałeś nocnej w Czarnej Górze? Piszą że ratrakowanie przed nocna tam kosmetyczne. Warto się tam tarabanic z Wrocka jutro, czy do bliższego Dzikowca na nocna uderzać? Szczerze mówiąc nie przepadam za CZG, ale wpisy na forum nie zachęcają do nocnej. Dzikowca nigdy nie próbowałem. Na nocne jeżdżę do Peca, niby dalej, ale tam są czynne dwie czerwone trasy to się najeżdżę że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 To je dobre! Pec tylko 20 min dłużej niż CZG. A w jakich godzinach ta nocna, bo późno będę jechał w pon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Jednak dziś prztestuję CZG na nocnej, choć miękko to widzę, we Wrocku lato! PS. Dzikowiec był wczoraj, więc dla odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Byłeś? Jaki warun na Koutach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jestem. Idę na nocną na orczyk. Ratrakują teraz. Jutro na dzienną na H. Wpadnij jutro to pojezdzimy, na oko wygląda ok, choć Medvedi nie otworzyli. PS. Zadzwoń 607876885. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Mysle o jutrze lub ndz. Rozważam tez Dolni Morava. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Niedziela lepsza, ma być słoneczko i lekki mrozik. Ale na Dolni Morava to i ja bym się skusił, w tym roku jeszcze tam nie byłem. Tak zapowiadają: http://www.dolnimorava.cz/pocasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Było, było, jeździłam. Krótka i prosta= nudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Było ale nie cały tydzień. Krótka ale odpowiednio nachylona. 40x w 2h i trochę pomysłowości. Ujeździłem się do cna. Dynastary od B4Me dały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Nie ma. Można kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Kouty nad Desnou × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JackW Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Na nocną w tym rejonie to przede wszystkim Filipovice i Premyslov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 No właśnie ktoś mi mówił, że nocna w Kouty tylko w weekendy, ale nie znam się... Na Medvevce byłem z rana - fajna traska aż się na inne chodzić nie chciało, kawałek stromy ale szeroki. Średnio zaawansowanym polecam sztruks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 No właśnie ktoś mi mówił, że nocna w Kouty tylko w weekendy, ale nie znam się... Na Medvevce byłem z rana - fajna traska aż się na inne chodzić nie chciało, kawałek stromy ale szeroki. Średnio zaawansowanym polecam sztruks. Czy ktoś się orientuje czy kursuje skibus Loucna->Kouty? Pytanie zasadne jeśli ktoś by się rozpędził biegówką w kierunku Loucny... ja wróciłem - po miłym zjeździe 2km po płaskim, nie najgorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... drapek Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Dawno tam nie byłem,wiec odwiedzilem ten osrodek skuszony fajną pogodą i wszystkimi czynnymi trasami ktore przygotowane byly bardzo dobrze, jazda po sztucznym sniegu ale popołudniu robil się juz proszek. Kolejek do wyciągów nie bylo ale na trasach duzo ludzi (poniedziałek). Zaliczyłem wszystkie większe osrodki w czechach w tym sezonie, na Czarnej Gorze polskiej nie bylem z powodu opini.Na przyszly sezon zastanawiam się poważnie nad SSSC Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rung Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Donos obywatelski z Koutów. Ostatnie deszcze zmyły śnieg z dolin, ale na trasach, a w wyższych partiach nawet w lasach jest go sporo. W ostatnich 2 dobach przymroziło i posypało więc na traskach jest ładnie, biało, ale pod przyjemnym puszkiem czai się twardy, lekko zlodowaciały sztruks. Na trasie Hrebenovka, w dolnej (stromszej) części popołudniu robiły się przetarcia na których jest dość ślisko, ostre krawędzie wskazane. Do południa było całkiem przyjemnie, twardo, ale dobrze trzymało. https://youtu.be/YlPb00PiLwo Na Medvedi zmrożony, grudkowany śnieg, pojedyncze przetarcia, ale mało chętnych do jazdy, więc trasa się tak nie zużywała. Mając lekko tępe narty,z wytartej Hrebenovki przeniosłem się tam. https://youtu.be/91ftFCW-K-k Ludzi umiarkowanie, kolejek brak. Na Medvedi pojedyncze osoby, na Hrebenovce więcej, ale większość chyba i tak wybierała niebieską więc na stoku tłoczno było tylko na częściach "wspólnych" z niebieską trasą. Generalnie fajnie. A ubikacji ile, fiu fiu, NIE TO CO W CZARNEJ GÓRZE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak ja jeździłem to Hrebenovka dużo bardziej wyslizgana niż mniej uczęszczane Medvedi. PS. Próbowałeś nocnej w Czarnej Górze? Piszą że ratrakowanie przed nocna tam kosmetyczne. Warto się tam tarabanic z Wrocka jutro, czy do bliższego Dzikowca na nocna uderzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak ja jeździłem to Hrebenovka dużo bardziej wyslizgana niż mniej uczęszczane Medvedi. PS. Próbowałeś nocnej w Czarnej Górze? Piszą że ratrakowanie przed nocna tam kosmetyczne. Warto się tam tarabanic z Wrocka jutro, czy do bliższego Dzikowca na nocna uderzać? Szczerze mówiąc nie przepadam za CZG, ale wpisy na forum nie zachęcają do nocnej. Dzikowca nigdy nie próbowałem. Na nocne jeżdżę do Peca, niby dalej, ale tam są czynne dwie czerwone trasy to się najeżdżę że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 To je dobre! Pec tylko 20 min dłużej niż CZG. A w jakich godzinach ta nocna, bo późno będę jechał w pon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Jednak dziś prztestuję CZG na nocnej, choć miękko to widzę, we Wrocku lato! PS. Dzikowiec był wczoraj, więc dla odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Byłeś? Jaki warun na Koutach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jestem. Idę na nocną na orczyk. Ratrakują teraz. Jutro na dzienną na H. Wpadnij jutro to pojezdzimy, na oko wygląda ok, choć Medvedi nie otworzyli. PS. Zadzwoń 607876885. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Mysle o jutrze lub ndz. Rozważam tez Dolni Morava. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Niedziela lepsza, ma być słoneczko i lekki mrozik. Ale na Dolni Morava to i ja bym się skusił, w tym roku jeszcze tam nie byłem. Tak zapowiadają: http://www.dolnimorava.cz/pocasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Było, było, jeździłam. Krótka i prosta= nudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Było ale nie cały tydzień. Krótka ale odpowiednio nachylona. 40x w 2h i trochę pomysłowości. Ujeździłem się do cna. Dynastary od B4Me dały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Nie ma. Można kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Kouty nad Desnou
drapek Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Dawno tam nie byłem,wiec odwiedzilem ten osrodek skuszony fajną pogodą i wszystkimi czynnymi trasami ktore przygotowane byly bardzo dobrze, jazda po sztucznym sniegu ale popołudniu robil się juz proszek. Kolejek do wyciągów nie bylo ale na trasach duzo ludzi (poniedziałek). Zaliczyłem wszystkie większe osrodki w czechach w tym sezonie, na Czarnej Gorze polskiej nie bylem z powodu opini.Na przyszly sezon zastanawiam się poważnie nad SSSC Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Donos obywatelski z Koutów. Ostatnie deszcze zmyły śnieg z dolin, ale na trasach, a w wyższych partiach nawet w lasach jest go sporo. W ostatnich 2 dobach przymroziło i posypało więc na traskach jest ładnie, biało, ale pod przyjemnym puszkiem czai się twardy, lekko zlodowaciały sztruks. Na trasie Hrebenovka, w dolnej (stromszej) części popołudniu robiły się przetarcia na których jest dość ślisko, ostre krawędzie wskazane. Do południa było całkiem przyjemnie, twardo, ale dobrze trzymało. https://youtu.be/YlPb00PiLwo Na Medvedi zmrożony, grudkowany śnieg, pojedyncze przetarcia, ale mało chętnych do jazdy, więc trasa się tak nie zużywała. Mając lekko tępe narty,z wytartej Hrebenovki przeniosłem się tam. https://youtu.be/91ftFCW-K-k Ludzi umiarkowanie, kolejek brak. Na Medvedi pojedyncze osoby, na Hrebenovce więcej, ale większość chyba i tak wybierała niebieską więc na stoku tłoczno było tylko na częściach "wspólnych" z niebieską trasą. Generalnie fajnie. A ubikacji ile, fiu fiu, NIE TO CO W CZARNEJ GÓRZE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak ja jeździłem to Hrebenovka dużo bardziej wyslizgana niż mniej uczęszczane Medvedi. PS. Próbowałeś nocnej w Czarnej Górze? Piszą że ratrakowanie przed nocna tam kosmetyczne. Warto się tam tarabanic z Wrocka jutro, czy do bliższego Dzikowca na nocna uderzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak ja jeździłem to Hrebenovka dużo bardziej wyslizgana niż mniej uczęszczane Medvedi. PS. Próbowałeś nocnej w Czarnej Górze? Piszą że ratrakowanie przed nocna tam kosmetyczne. Warto się tam tarabanic z Wrocka jutro, czy do bliższego Dzikowca na nocna uderzać? Szczerze mówiąc nie przepadam za CZG, ale wpisy na forum nie zachęcają do nocnej. Dzikowca nigdy nie próbowałem. Na nocne jeżdżę do Peca, niby dalej, ale tam są czynne dwie czerwone trasy to się najeżdżę że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 To je dobre! Pec tylko 20 min dłużej niż CZG. A w jakich godzinach ta nocna, bo późno będę jechał w pon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Jednak dziś prztestuję CZG na nocnej, choć miękko to widzę, we Wrocku lato! PS. Dzikowiec był wczoraj, więc dla odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Byłeś? Jaki warun na Koutach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jestem. Idę na nocną na orczyk. Ratrakują teraz. Jutro na dzienną na H. Wpadnij jutro to pojezdzimy, na oko wygląda ok, choć Medvedi nie otworzyli. PS. Zadzwoń 607876885. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Mysle o jutrze lub ndz. Rozważam tez Dolni Morava. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Niedziela lepsza, ma być słoneczko i lekki mrozik. Ale na Dolni Morava to i ja bym się skusił, w tym roku jeszcze tam nie byłem. Tak zapowiadają: http://www.dolnimorava.cz/pocasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Było, było, jeździłam. Krótka i prosta= nudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Było ale nie cały tydzień. Krótka ale odpowiednio nachylona. 40x w 2h i trochę pomysłowości. Ujeździłem się do cna. Dynastary od B4Me dały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Nie ma. Można kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Kouty nad Desnou
star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 To je dobre! Pec tylko 20 min dłużej niż CZG. A w jakich godzinach ta nocna, bo późno będę jechał w pon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 18-21 Pec, a CZG do 22:30, Zieleniec chyba też długo - 22 o ile dobrze pamiętam. Tak więc jednak chyba CZG jutro, dziś Dzikowiec jak wszystko pójdzie dobrze. Jednak dziś prztestuję CZG na nocnej, choć miękko to widzę, we Wrocku lato! PS. Dzikowiec był wczoraj, więc dla odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Byłeś? Jaki warun na Koutach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jestem. Idę na nocną na orczyk. Ratrakują teraz. Jutro na dzienną na H. Wpadnij jutro to pojezdzimy, na oko wygląda ok, choć Medvedi nie otworzyli. PS. Zadzwoń 607876885. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Mysle o jutrze lub ndz. Rozważam tez Dolni Morava. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Niedziela lepsza, ma być słoneczko i lekki mrozik. Ale na Dolni Morava to i ja bym się skusił, w tym roku jeszcze tam nie byłem. Tak zapowiadają: http://www.dolnimorava.cz/pocasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Było, było, jeździłam. Krótka i prosta= nudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Było ale nie cały tydzień. Krótka ale odpowiednio nachylona. 40x w 2h i trochę pomysłowości. Ujeździłem się do cna. Dynastary od B4Me dały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Nie ma. Można kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Zamknięta najlepsza czerwona, Medvedi:-( Obwodnica Nysy! Byłeś? Jaki warun na Koutach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jestem. Idę na nocną na orczyk. Ratrakują teraz. Jutro na dzienną na H. Wpadnij jutro to pojezdzimy, na oko wygląda ok, choć Medvedi nie otworzyli. PS. Zadzwoń 607876885. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Mysle o jutrze lub ndz. Rozważam tez Dolni Morava. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Niedziela lepsza, ma być słoneczko i lekki mrozik. Ale na Dolni Morava to i ja bym się skusił, w tym roku jeszcze tam nie byłem. Tak zapowiadają: http://www.dolnimorava.cz/pocasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jest nocna na krótkim orczyku, rok temu chyba nie było. Było, było, jeździłam. Krótka i prosta= nudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Było ale nie cały tydzień. Krótka ale odpowiednio nachylona. 40x w 2h i trochę pomysłowości. Ujeździłem się do cna. Dynastary od B4Me dały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Nie ma. Można kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Było ale nie cały tydzień. Krótka ale odpowiednio nachylona. 40x w 2h i trochę pomysłowości. Ujeździłem się do cna. Dynastary od B4Me dały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Nie ma. Można kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi