Michel Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Czy istnieje jakaś gra w której jeździ się ratrakiem i przygotowuje stoki? Jeśli tak to proszę o link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Poszukałem, przewaliłem, popytałem i niestety brak takowej... Wykonanie samego modelu 3D do gry + kabina to już mistrzowski wyczyn Pozostaje jazda w kabinie na live Wystarczy spytac obsługę wyciągu czy pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz.b Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 .. Pozostaje jazda w kabinie na live Wystarczy spytac obsługę wyciągu czy pozwolą ... jak konkretnie ,,pogada'' , to pozwolą (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi