RYKI Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam. Ale do Waszego miejsca pobytu raz nie dojechałem.... Mam nadzieje Pawle, ze w marcu raczej nie będzie aż tak ekstremalnie...:confused: Na wszelki wypadek zawsze mam w bagażniku łańcuchy. Pozdrawiam, R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fankaSDM Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Nie chce bałaganic nowym tematem, więc podepne sie tu. Planuję wyjazd ekipa 8-10 osób na narty i pierwszy raz w zyciu chcemy jechac do Włoch (dotychczas była Austria). Szukam TANICH apartamentów w rejonie Kronplatz- jezeli ktos miałby cos sprawdzonego to byłabym baaaardzo wdzięczna za info. Wiekszych wymagań nie mamy - idealnie gdyby był w miarę blisko skibus (tzn. tak zeby móc do niego dojść ze sprzetem i juz w butach na piechotę). Termin wyjazdu -19-26 II 2011 r.- nie sprzyja tanim kwaterom, ale niestety nie ode mnie on zależy. W ostatnich 2 sezonach na Stubaiu mieszkałam w kwaterach, gdzie wyszło 15-17 euro/dzień/osobę (+sprzatanie koncowe - jak ktos chetny to mogę podać namiary), Wiem, że w tej cenie 15-17 może byc ciężko, ale generalnie szukam czegos ponizej 20euro/osobe/dobę - realne w tym regionie ? Z góry dziekuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi