olszanskik Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Co zakładacie pod kurtkę narciarską? Ja mam cienki 'sweterek' z POLARTEKU, ciepły i bardzo wygodny! Polartek to tkanina spowadzana z USA, cos takiego jak polar, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ja zakładam koszulkę i tyle. Czasem jak jest fest zimno to zabieram ze sobą jeszcze taki cieniutki golf (nie wiem z czego ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Pod kurtke tylko podkoszulke? Tak to tylko w marcu/kwietniu... W zimie pod kurtka bluza "nike", a pod nia gruba bawelniana koszulka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Koszulka power-dry albo coolmax + golf polartec 100 jak jest bardzo zimno to jeszcze polartec 300 ale ja mam kurtkę nie ocieplaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Cieńki golfik alpinusa i kamizelka z windstoppera gdy jest bardzo zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiDiv Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Koszulka thermo Berkner i polar Rider Bergsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 bluza z cienkiego polaru (z decathlonu firmy quechua) pod kurtke jest dla mnie wystarczajaca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Pod kurtke tylko podkoszulke? Tak to tylko w marcu/kwietniu... W zimie pod kurtka bluza "nike", a pod nia gruba bawelniana koszulka... Pytanie, czy od bawelnianej nie jest ci mokro...Ja zakladam cienką oddychalną majkę Brugi, bluzę z 100% polyesteru i kurtkę i jest cieplo i sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Pytanie, czy od bawelnianej nie jest ci mokro... Gerius... Odpowiedz - nie jest... Nie lubie miec bezposredniego kontaktu z wloknami sztucznymi wiec jak pierwsza warstwe preferuje bawelne... Taki staromodny jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ja zakładam zwykle koszulkę thermo z długim rękawem a na nią bawełniany t-shirt. Zawsze sie sprawdza i nigdy nie jest mi za gorąco czy za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Zazwyczaj zwykla bluzka i golf. Jak jest zimniej to bluze - nic oddychajacego, wszystko bawelniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 koszulke z krótkim rękawkiem -i tak paruje jak wejde na herbatkę -wzmocnioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenobcy Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Pod kurtke tylko podkoszulke? Tak to tylko w marcu/kwietniu... W zimie pod kurtka bluza "nike", a pod nia gruba bawelniana koszulka...Skąd to zdziwienie @chemik? Przecież podobno zdarza ci się jeździć boso Dobrze kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dobrze kojarzysz... Ale stopki mi nie marzna, natomiast w samej koszulce pod kurtka byloby niezbyt milo przy mrozach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Pod kurtke tylko podkoszulke? Tak to tylko w marcu/kwietniu... W zimie pod kurtka bluza "nike", a pod nia gruba bawelniana koszulka... chemik zawiodles mnie.............. taki zimny oklad z bawelny jest doskonaly zeby twoje plecy szlag trafil: moja przygoda z oddychalnymi tkaninami zaczela sie 15 lat temu w momencie gdy moja corka zaczela trenowac wioslarstwo: powiesz co ma wspolnego wioslarstwo z nartami???? a ma duzo: i tu i tam czlowiek sie POCI : chyba ze nie jezdzi a sie wozi: i wlasnie dlatego powinienes miec wszystkie 3 wartswy ktore ze soba "gadaja" tzn wspollpracuja w oddawaniu wilgoci na zewnatrz: nie ma lepszej tkaniny do noszenia niz bawelna ale wczasie wysilku fizycznego jest do d.......y:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiDiv Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Muszę się zgodzić z Janem bawełna w sporcie dawno odeszła do lamusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 tez sie zgodze. o bawelnie juz tez zapominam idac na silownie czy pobiegac. zreszta w strojach oddychalnych wyglada sie calkiem ladnie:) . sa drogie to fakt ale jaki komfort?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 No i dlatego pod kurtkę zakładam tylko koszulkę - jak jest chłodno, to się nie pocę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekrok Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ja tam zawsze zakładałem bawełniany podkoszulek taki na ramiączkach i na to cieńką bluzę, ale w tym roku przymierzam się do zakupu bielizny termoaktywnej, wiec pewnie moje preferencje się zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi