yukisan Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Przy okazji wizyty w okolicach Świebodzina zapraszam na chwilę zadumy u boku tego wspaniałego artysty. Co prawda remont ratusza w tle nieco zaburza atmosferę, lecz powinien się wkrótce skończyć. Jako P.S. dodam, iż nagłośniony ostatnio ban udzielony za treść PW jest moim zdaniem poważnym nadużyciem władzy admina. "Władza absolutna - deprawuje absolutnie". Skoro Fred wysłał PW to tak jakby się rozmówił z adminem w cztery oczy - bez świadków. Wielokrotnie udzielał połajanek publicznie na forum i wtedy nikt go nie był w stanie zakneblować. Chemiku - postąpiłeś nielogicznie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 "ławka Niemena" ??! - zabanować ją, zabanować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Jahu hamuj piętą :eek:!! To nie tak jak myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Jahu hamuj piętą :eek:!! To nie tak jak myślisz Hej Yuki , ale sam zobacz - jakoś tak strasznie podejrzanie Pan Niemen tam zerka , pewnie myśli jakoś podstępnie - czy to nie powód, żeby chociaż zamknąć ten temat ?? pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 wakacyjne atrakcje cd.... YouTube - Windsurf Jaws Hawaii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Żeby nie było, ze nie w temacie, to dodam, że w Opolu na Wzgórzu Uniwersyteckim jest tak sama ławka, na której nie dość, że Niemen sie pręży to i w dodatku można usiąść na kolanach Agnieszki Osieckiej ... (może to jakaś producja seryjna na East Europe from Taiwan ?) Zdravim :-) Użytkownik jark edytował ten post 27 czerwiec 2009 - 10:13 usunieto treści nie związane z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Żeby nie było, ze nie w temacie, to dodam, że w Opolu na Wzgórzu Uniwersyteckim jest tak sama ławka, na której nie dość, że Niemen sie pręży to i w dodatku można usiąść na kolanach Agnieszki Osieckiej ... (może to jakaś producja seryjna na East Europe from Taiwan ?) A tak serio to chciałem uprzejmie donieść, że dostałem na priwa od Jaha tekst, że jestem strasznie cieńkim bolkiem na nartach, w związku z czym chciałbym bana dla Jaha na okres min. 1 roku. Ewentualnie jeśli publicznie się pokaja i powie, że to ja jestem lepszy to bana można zamienić na publiczne rózgi, i będzie po sprawie ... Zdravim :-) ja też uważam że jesteś cienki i piszę to oficjalnie. bana biorę zamiast Jaha. pozdro ze szczecina Użytkownik jark edytował ten post 27 czerwiec 2009 - 10:11 usunięto treści nie związane z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 obaj jesteście świetnymi narciarzami - kajam się grzecznie ! - zbieram całą pulę - dwa bany dla mnie , .. ruzgi to nie kara :rolleyes:, więc nie rozważę.. . Czy ktoś jeszcze chce komuś "nawrzucać' na moje konto ?? pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A we Wro sa takie male ukryte w roznym miejscach krasnale, tego jednego , ktory jest ukryty w okolicach Rynku wg tradycji trzeba pocalowac w niewymowne i to podobno przynosi szczescie, autorem i pomyslodawca jest Get, Get Stankiewicz, szanowany, aczkolwiek kontrowersyjny artysta. Acha...a ja nie powiem wam, o czym sobie piszemy z jahem na pw... znaczy powiem tylko, napisze, ze to bardzo nieprzyzwoite.. czy to jest wtedy obraza moralnosci publicznej, czy niepublicznej? pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ...obraza moralności publicznej ma miejsce wtedy, gdy dochodzi do niej publicznie, a więc w miejscu gdzie są lub mogą znaleźć się (mają dostęp) osoby trzecie... więc spoko piszcie sobie co chcecie:D:p:D pozdrówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A we Wro sa takie male ukryte w roznym miejscach krasnale, tego jednego , ktory jest ukryty w okolicach Rynku wg tradycji trzeba pocalowac w niewymowne i to podobno przynosi szczescie Alook - co masz na myśli pisząc o tym wyrażeniu ? Bardzo mnie zaintrygowałaś :-D czy to jest wtedy obraza moralnosci publicznej, czy niepublicznej? pzdrw Jak otwierasz lapka przy zapalonym świetle, to wtedy to miejsce publiczne, tak jak poczta prywatna czytana przy włączonym telewizorze. Łapiesz Alook ??? Punkt widzenia zawsze zależy od punktu siedzenia ... Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 u nas jest rower Starego Marycha, podobno można przysiąść na bagażniku:) na tym zdjęciu montaż nowego pedała (pierwotny został skradziony) Załączone miniatury Użytkownik hanka1 edytował ten post 27 czerwiec 2009 - 10:54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 acha... teraz jarze z Atrakcji wakacyjnych to polecam jeszcze statkiem po Odrze od przystanii Zwierzynieckiej, taka wyprawa bardzo orzezwia i chlodzi. Dolne niewymowne Tisku.... dolne i teraz sobie pokombinuj , to "zadanie" na sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Hanka... wolno / nie w znaczeniu szybko / przysiasc ? czy mozna.. bo to roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Alook, póki co nic mi nie wiadomo o tym, aby kontakt z pomnikiem groził powikłaniami alergicznymi i nikt nie zamierza wprowadzać zakazu siadania na bagażniku roweru Marycha. ...dodam jeszcze, że jest to pomnik poznańskiej gwary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 W Toruniu mamy Kargula i Pawlaka oraz psa filutka (bohatera historyjek z Przekroju) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ........a w Chełmży gdzie mieszkam można przysiąść obok Charliego Chaplina Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Toruńskie figurki odwiedziłem osobiście. Ciekawe miejsca, mają swój niepowtarzalny czar. Niby mi do rowerzysty blisko, ale jeszcze jakoś mi nie wpadł pod koło... sorki - w obiektyw. Okej. Dosyć tych pieszczot. Dwoje usprawiedliwionych - a pozostali BAN ! Termin : do pocałowania pierwszej dziewicy w usta. Powód : nie na temat, nie po kolei, nie do rymu, nie do taktu ! I nie pokazywać mi się tu bez fotek ciekawych miejsc ! Howgh ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldsnowjunky Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Wirtualnie i niemerytorycznie, pozdro dla wszystkich. Zycze forumowiczom stabilnych nart w nadchodzacym sezonie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ...bym zapomniała... o boisku do siatkówki plażowej w centrum miasta na Placu Wolności zwanym obecnie Plażą Wolności, szczerze mówiąc sama go jeszcze na własne oczy nie widziałam;) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi