olszanskik Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Co myslicei o tych nartach, kupiłem je i jestem Ciekawy wypowiedzi kogos kto na nich jezdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszanskik Napisano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Nikt nie spotkał się z tymi nartami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekc Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Kupiłem taka bardzo zbliżoną Head i180 używaną i przejeździłem 2 sezony. Pieknie wchodzi w skręt. Mało stabilna jak zaczniesz jeździć szybciej i będziesz próbował krótkim skrętem. Suma: piękna do nauki i szlifowania umiejetności w prawie carvingowej jeździe skrętem. Moje umiejetności wtedy to 5-6. jazda na trasach czerwonych i niebieskich :cool: Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszanskik Napisano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dzieki, a nie wiesz czym sie roznia te dwa modlel i160 i i180?? I ogolnie jakie jest przeznaczenie tych nart< tj. dla poczatkujacych, srednio zaawansowanych, zaawansowanych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekc Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Słuchaj różnica jest niewielka. sprawdź na stronach head'a oni podaja informacje o nartach z poprzednich lat, w ostatnim sezonie były Heady i200. Ogólnie sa to topowe narty z grupy Allround czyli nie dla takich co to dopiero zaczynaja sie zsuwać po stoku ale i nie zawodowców(wtedy masz race w nazwie). Do: można tak powiedzieć ogólnego zastosowania. Poczytaj na stronach Head'a, ale uważaj bo te 160 były masowo w wypozyczalniach w Austrii i handlarze je sprzedaja w Polsce Uważaj czy nie sa wyklepane i nie za bardzo zdarte. Po tych nartach ja się szarpnąłem jednak na nowe (prawie jak nowe to jednak prawie robi różnicę ...) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszanskik Napisano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Oczywiscie zworciłem na to uwage przy zakupie. Ale na slizgach ani 1 rysiki, na zewnetrznej stronie tylko kilka rysek. Jak nowa, poza tym krawedzie wrecz idealne i ten gosc co u niego kupowałem przywozi raczej dobre 'jakosciowo' nartky, niezbyt uzywane:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszanskik Napisano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 w takim sklepie w Ropicy Polskiej, tylko na prawde okazja mi sie trafiła bo są jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszanskik Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 czy macie moze jakies linki do informacji o tych nartach, bo nie znalazłem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 może mi ktoś wyjaśnić jak to jest z tymi oznaczeniami HEADa ?? planuje kupić właśnie te narty o których tu mowa ic160 a czym one sie różniąod ic150 albo ic220 jaka jest hierarchia?? czy to jest zwiazane z sezonem kiedy wychodziły??Witam Nartki te różnią się twardością i geometrią. Inny jest promień skrętu. Im wyższy numer tym twardsze iC 160 będą dobre na dobry początek i do doskonalenia. Błędne jest w tytule posta - chip inside. Narty z serii iC ... to tylko iC 300 miały chipa. Miałem i jedne i drugie. I uważam że bez chipa lepiej mi się jeździło, lub nie umiałem wykorzystać chipa Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi