Voytheck Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Nowy sezon zbiża się wiekimi krokami, więc odświeżam temat. Gdzie w okolicach Ustronia, Wisły, Szczyrku etc. będzie można potrenować na tyczkach? Pozdr. Voytheck Użytkownik Voytheck edytował ten post 01 grudzień 2010 - 23:39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widawa Napisano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 W tym sezonie można potrenować na Złotym Groniu w Istebnej. Tomasz Cichy ma tam swoją siedzibe ( szkółka NARTUS) organizuje w tygodniu jazde sportową. W zeszłym sezonie tam troszke pojeździłem i WARTO bo jest ustawiony Gigant i Slalom obok siebie i można sobie wybrać co trenować w tym sezonie też się przymierzam do kilku treningow u niego..... Jak jest ktoś chętny to zapraszam mam miejsca w aucie pzdr a cenowo jak ;>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieczor Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 A ja mam zapytanie odnośnie województwa małopolskiego. Znacie może jakieś miejsce, gdzie można potrenować w najbliższą sobotę? W niedziele chce podejść do zawodów w Kluszkowcach i szukam czegoś na roztrenowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytheck Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Już niebawem stanę się posiadaczem swoich własnych tyczek i w związku z tym mam pytanie for All. Czy znacie jakieś ośrodki narciarskie w Beskidzie Śląskim gdzie nie byłoby problemów z ustawieniem na stoku własnych tyczek i potrenowaniu 2 - 3 godzin,abym nie musiał przed włodarzami ośrodka wić się jak piskorz i płaszczyć się jak żaba. Oczywiście myślę tu przede wszystkim o dniach powszednich z racji ruchu na trasach. Dzięki za odpowiedzi. Pozdr. Voytheck Użytkownik Voytheck edytował ten post 17 grudzień 2010 - 09:39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytheck Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Po pierwsze nie ma konkurencji slalom specjalny tak nazywano kiedyś to co dzisiaj nazywa się slalom. Ale do rzeczy maksymalna odległość pomiędzy bramkami wynosi 15 m natomiast podwójne tyczki w wertikalu (pomiędzy tyczką czerwoną i niebieską) min odległość wynosi 0,75 m. Liczba bramek w konkurencji mężczyzn wynosi 55-75 i 40-60 dla kobiet. Różnica poziomów powinna wynosić 180-220 dla panów i 140-200 dla pań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi