mizrd Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam! Może masz ktoś namiary na punkt potrafiący wymienić rzepy przy butach w okolicach Warszawy??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LAWINA Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zgłoś się do sklepu-serwisu który handluje Twoją marką .Powinni mieć części zamienne do butów .Jeśli to nie pomorze to zgłoś się z tym problemem do dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam! Może masz ktoś namiary na punkt potrafiący wymienić rzepy przy butach w okolicach Warszawy??? Pozdrawiam jezeli juz musisz zmienic, wymien je na "boosters"; poprawi trzymanie nogi i sztywnosc buta przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizrd Napisano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 jezeli juz musisz zmienic, wymien je na "boosters"; poprawi trzymanie nogi i sztywnosc buta przy okazji A co to???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 A co to???????? to jest pasek identyczny jak velcro ale zapinany zwykle na metalowa klamre; daje to lepsze "docisniecie" gory buta i lepsze trzymanie nogi. zaleta jest takze to ze nie trzeba dobierac tego paska do danego buta; sa universalne wpisz w google booster ski boots i ci sie pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizrd Napisano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 to jest pasek identyczny jak velcro ale zapinany zwykle na metalowa klamre; daje to lepsze "docisniecie" gory buta i lepsze trzymanie nogi. zaleta jest takze to ze nie trzeba dobierac tego paska do danego buta; sa universalne wpisz w google booster ski boots i ci sie pokaze Wszystko fajnie tylko gdzie ja to mogę zrobić gdzie nie dzwonię to wszędzie negatywna odpowiedź. Tylko powstaje pytanie czy do 7 letnich butów flex 80warto doinwestować 200 pln. Pozdrawiam Użytkownik mizrd edytował ten post 27 marzec 2009 - 19:59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wszystko fajnie tylko gdzie ja to mogę zrobić gdzie nie dzwonię to wszędzie negatywna odpowiedź. Tylko powstaje pytanie czy do 7 letnich butów flex 80warto doinwestować 200 pln. Pozdrawiam na pewno nie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi