malin Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Wczoraj w nocy w Zakopanem spadł trzeci już śnieg, rano widok za oknem był nieziemski. Jak gadajo Górale- trzeci powinien się utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Fala mrozów w Rosji. Nawet minus 45 stopni https://pogoda.inter...pni,nId,2308147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Pokaże w tym watku bo nie umiem z telefonu założyć tematu. W Beskidach pierwszy śnieg w tym sezonie. Można porzucac się sniezkami lub zrobić bałwana.... na narty trzeba jeszcze poczekać. Kolejno Czantoria Poniwiec Palenica Bukowina 13 listopada 2016 wyglądała tak jak poniżej, miejscami metr puchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Z tym metrem puchu to chyba przesada. Ale sam fakt że udało im się naśnieżyć trasę 400m w tym terminie to już coś. Niestety prognozy słabe. Jutro poza tym naśnieżonym stokiem (podają że jest 30cm) będzie trawa. Myślałem że Strbskie ruszy w weekend bo przez tydzień ostro śnieżyli ale jeszcze trochę brakło. W przyszły weekend tym bardziej nie ruszy bo ma być bardzo ciepło w międzyczasie. Trzeba czekać na falę mrozów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Przeglądałem w paru miejscach prognozy długofalowe. Wynika z nich, że wyraźniejsze ochłodzenie powinno nastąpić pod sam koniec listopada (...no i w grudniu!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Przeglądałem w paru miejscach prognozy długofalowe. Wynika z nich, że wyraźniejsze ochłodzenie powinno nastąpić pod sam koniec listopada (...no i w grudniu!). Cześć Tylko nie na początku grudnia bo mamy fajny wyjazd. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 A to jedno drugiemu jakoś przeszkadza? Dobrej zabawy na wyjeździe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Z tym metrem puchu to chyba przesada. Ale sam fakt że udało im się naśnieżyć trasę 400m w tym terminie to już coś. Niestety prognozy słabe. Jutro poza tym naśnieżonym stokiem (podają że jest 30cm) będzie trawa. Myślałem że Strbskie ruszy w weekend bo przez tydzień ostro śnieżyli ale jeszcze trochę brakło. W przyszły weekend tym bardziej nie ruszy bo ma być bardzo ciepło w międzyczasie. Trzeba czekać na falę mrozów. Ja nie przesadzam z tym opisem, tylko stwierdzam co było po za trasą (nie było sztucznie naśnieżane) gdzie moje dzieci jeździły na snakach i lepiły bałwana. Wpadałem w śnieg do pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Koniec globalnego ocieplenia
pawelb91 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Z tym metrem puchu to chyba przesada. Ale sam fakt że udało im się naśnieżyć trasę 400m w tym terminie to już coś. Niestety prognozy słabe. Jutro poza tym naśnieżonym stokiem (podają że jest 30cm) będzie trawa. Myślałem że Strbskie ruszy w weekend bo przez tydzień ostro śnieżyli ale jeszcze trochę brakło. W przyszły weekend tym bardziej nie ruszy bo ma być bardzo ciepło w międzyczasie. Trzeba czekać na falę mrozów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Przeglądałem w paru miejscach prognozy długofalowe. Wynika z nich, że wyraźniejsze ochłodzenie powinno nastąpić pod sam koniec listopada (...no i w grudniu!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Przeglądałem w paru miejscach prognozy długofalowe. Wynika z nich, że wyraźniejsze ochłodzenie powinno nastąpić pod sam koniec listopada (...no i w grudniu!). Cześć Tylko nie na początku grudnia bo mamy fajny wyjazd. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 A to jedno drugiemu jakoś przeszkadza? Dobrej zabawy na wyjeździe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Z tym metrem puchu to chyba przesada. Ale sam fakt że udało im się naśnieżyć trasę 400m w tym terminie to już coś. Niestety prognozy słabe. Jutro poza tym naśnieżonym stokiem (podają że jest 30cm) będzie trawa. Myślałem że Strbskie ruszy w weekend bo przez tydzień ostro śnieżyli ale jeszcze trochę brakło. W przyszły weekend tym bardziej nie ruszy bo ma być bardzo ciepło w międzyczasie. Trzeba czekać na falę mrozów. Ja nie przesadzam z tym opisem, tylko stwierdzam co było po za trasą (nie było sztucznie naśnieżane) gdzie moje dzieci jeździły na snakach i lepiły bałwana. Wpadałem w śnieg do pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Dany de Vino Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 A to jedno drugiemu jakoś przeszkadza? Dobrej zabawy na wyjeździe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Z tym metrem puchu to chyba przesada. Ale sam fakt że udało im się naśnieżyć trasę 400m w tym terminie to już coś. Niestety prognozy słabe. Jutro poza tym naśnieżonym stokiem (podają że jest 30cm) będzie trawa. Myślałem że Strbskie ruszy w weekend bo przez tydzień ostro śnieżyli ale jeszcze trochę brakło. W przyszły weekend tym bardziej nie ruszy bo ma być bardzo ciepło w międzyczasie. Trzeba czekać na falę mrozów. Ja nie przesadzam z tym opisem, tylko stwierdzam co było po za trasą (nie było sztucznie naśnieżane) gdzie moje dzieci jeździły na snakach i lepiły bałwana. Wpadałem w śnieg do pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi