yukisan Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 CHWAŁA ZWYCIĘZCOM ! POKŁONY POKONANYM ! Śledzę posty z zapartym tchem. Cieszę się z Waszych osiągnięć. Tak świetnie zorganizowanej imprezy tylko pozazdrościć. Mam nadzieję, że dane mi będzie uczestniczyć i wspomóc przy kolejnych igrzyskach. Trzymajta się ciepło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Teraz to i gumy i zwycięzcy oddychają z ulgą-Ale co sie działo na mecie zobaczcie. nie udało się wgrać 1. Ale gwar nerwowa atmosfera jedzie kurcze -pokona nie pokona zdenerwowanie narasta !!! 2 wypatruje, 3.tak szybko mignął, ledwo fotę strzeliłem, 4.rozluźnienie gorszy czas -Mitek pojechał na odległość, teraz Sporo pod górkę aby Oli numerek zdać Jeszcze raz pozdrawiam -DZIĘKI Jarek Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Jeszcze raz podziekowania dla Mitka i wszystkich, którzy sie przyczynili do tak wspaniałej imprezy! Niestety nie mogłem zostac na 'imprezach towarzyszących' - wypadły inne imprezy rodzinne - obecnośc obowiązkowa.. . Nast razem lepiej sie zorganizuję! A wynik? hm.... Trzeba bedzie przyłozyć sie bardziej. Widze mnóstwo ukrytych rezerw... ;-))))). A może wynik w sekundach podzielić przez wiek w latach?... ;_)))))) Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi