YOGItheBEAR Napisano 16 Marca 2009 Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jako, że sezon się powoli ma ku końcowi postanowiłem przezornie zadbać o swój park sprzętowy rozwiązując jednoczesnie sprzedawcom problem magazynowania do następnej zimy. :cool: W tym roku na linię ognia idą buty. Niestety na razie wynik poszukiwań "wyprzedażowego" buta Fischer Soma RC4 Race 120 spełzły na niczym, a konkretnie rozbiły się o rozmiar 28. Czy ktoś ma pojęcie, gdzie można jeszcze poszukać takiego buta w "dobrej" cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam. http://allegro.pl/it...4_race_120.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGItheBEAR Napisano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzięki za info... Niemniej jednak kontaktowałem się już wcześniej ze sklepem i mają - tak jak na aukcji - wyłącznie 28,5. A mi to 0,5 bardzo przeszkadza... Niestety... Cóż. Będę walczył... Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGItheBEAR Napisano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Pół roku walki i... katalog 09/10. Leżą jeszcze przyjemniej niż poprzednie. Jakby nie troska o podłogę, to używałbym ich jako kapci... Spadł śnieg, teraz muszą jeszcze przyjść do mnie góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 15 Października 2009 Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hej. I gdzie je dorwałeś oraz w jakiej cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGItheBEAR Napisano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2009 SKI TEAM reklamował się, że już ma nową kolekcję Fischer'a - nie sprawdzałem. Ja mam buty prosto z dystrybutorskiego magazynu i przez grzeczność nie mogę się pochwalić ceną. Wg katalogu i sklepów internetowych, które je wystawiają : zł 1'399,oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi