james Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 W tym sezonie wypozyczam (jednak...) narty z wypozyczalni, polecono mi wymienione w temacie narty z sezonu 05/06. Moze jest wsrod nas uzytkownik tych nart. Prosze o opinie, wrazenia? Swoj stopien umiejetnosci oceniam na 7, czy nie beda za "dobre" jak dla mnie:p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ze swojej strony mogę powiedzieć: Narty jak na top slalom dość łatwe, przyjemnie sie prowadzą (bardzo stabilnie - może to kwestia przygotowania ale na nich czułem sie baaardzo pewnie). Łatwo inicjują skręty, moim zdaniem nie wymagają tak jak np. SL11 używania brutalnej siły aby wyciągnąć z nich co najlepsze. Jedyna rzecz która mi nie do końca pasuje w tej bardzo dobrej desce to - nie takie dynamiczne jak u konkurencji wyjście ze skrętu. Dla każdego coś miłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 dzieki za opinie:) juz nie moge doczekac sie wyjazdu... to beda moje pierwsze Rossi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kolega Gerius jako jeden z nielicznych użytkuje te deski więc najlepiej poczekać może się wypowie. Ze swojej strony mogę powiedzieć: Narty jak na top slalom dość łatwe, przyjemnie sie prowadzą (bardzo stabilnie - może to kwestia przygotowania ale na nich czułem sie baaardzo pewnie). Łatwo inicjują skręty, moim zdaniem nie wymagają tak jak np. SL11 używania brutalnej siły aby wyciągnąć z nich co najlepsze. Jedyna rzecz która mi nie do końca pasuje w tej bardzo dobrej desce to - nie takie dynamiczne jak u konkurencji wyjście ze skrętu. Dla każdego coś miłego...9S o 8S roznią się w zasadzie bardziej dynamicznym wyjsciem ze skrętu i mają więcej charakter sportowy.A tak ze wszystkimi uwagami się zgadzam. Jamesie, polecili ci dobre narty, będziesz mial co robic na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 nie pozostaje mi nic innego jak tesknic za sniegiem & stromym, oblodzonym i waskim stokiem:p Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jeśli jezdzisz na 7 żadne deski nie bedą za dobre dla Ciebie- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi