jan koval Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 czy szanowne forum administracyjne chcialo by zalozyc specjalny bank danych, w ktorym uczestnicy zglaszali by pojedyncze narty (po tym jak jedna sie zlamala itp)? oczywiscie z okreslenem dlugosci, dokladnego typu itp. zapewniam ze niejednemu narciarzowi ulatwilo by to zycie (pienieznie jak najbardziej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Popieram. Przy okazji - mam na zbyciu Atomic beta v 7.24 długość 170 cm jedną sztukę. Ewentualnie poszukuję jednej do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 popieram mam na zbyciu lub odkupie Salomon Streetracer 8 dł 155 cm, niekoniecznie czerwona Jedną mam w porządku druga odkształcony tył, da sie jezdzić ale nie trzyma na twardym wiec chetnie zamianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi