jerry1 Napisano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Piszemy jakie narty mamy lub jakie chcemy mieć..Dwadziescia siedem lat minęło od zakupu pierwszych nart.To sporo,ale nadal jestem w ich posiadaniu.Zakupiłem je w sklepie sportowym wraz z trzewikami narciarskimi:D:D które zresztą były za małe.Niestety jeden rozmiar.No ale lepszy rydz niż nic.Po dwóch godzinach podchodzenia i kresek-to koszmar. Moje to Polsort Compact ALU 212-180cm:) Pozdrawiam! Załączone miniatury Użytkownik jerry1 edytował ten post 25 kwiecień 2009 - 17:26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Piszemy jakie narty mamy lub jakie chcemy mieć..Dwadziescia siedem lat minęło od zakupu pierwszych nart.To sporo,ale nadal jestem w ich posiadaniu.Zakupiłem je w sklepie sportowym wraz z trzewikami narciarskimi:D:D które zresztą były za małe.Niestety jeden rozmiar.No ale lepszy rydz niż nic.Po dwóch godzinach podchodzenia i kresek-to koszmar. Moje to Polsort Compact ALU 212-180cm:) Pozdrawiam! to TYLKO 27 lat????????? ajkie wiazania z tym chodzily: te wygladaja na cos jak alfa bo na pewno nie beta.........???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerry1 Napisano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 to TYLKO 27 lat????????? ajkie wiazania z tym chodzily: te wygladaja na cos jak alfa bo na pewno nie beta.........????Wiesz Janek,że na nich by jeszcze pojeżdził.Tył wiązań obracany może alfa.Widać natomiast lekkie taliowanie:DKrawędzie-golić się można:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Moje pierwsze narty: Atomic 150cm (2cm dłuższe niż wzrost - oczywiście klasyki ) Pamiętam tylko że były granatowe a wiązania już normalne miały. W sumie to nie było tak dawno - 02.2000. A po dwóch sezonach narty się pogięły i kupiłem już lekko taliowane elany w markecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi