james Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Na jednej z aukcji znalazlem dosc ciekawa oferte nart uzywanych, oprocz niskiej ceny zainteresowaly mnie, gdyz jest napisane ze maja zalana dziure na slizgu w jednej z nart. Czy to pogarsza wlasciwosci jezdne narty? Czy wplywa jakos na jazde? Prosze o opinie:) Link do aukcji: http://allegro.pl/it...gosc_150cm.html Dodam, ze w aukcji jest blad(moze celowy?) narty sa z sezonu 04/05. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ubytek w slizgu zalatany profesjonalnie w niczym nie przeszkadza... Narty, ktore nam pokazujesz slizgow nie maja w nalepszym stanie... Widac to na tak malym zdjeciu, wiec w rzeczywistosci pewnie jest jeszcze gorzej... Coz, tak to jest jak ktos po zwirze zjezdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Do tego, co napisał Chemik dodam tylko jedno. Obejrzyj dobrze te zdjęcia, po powiększeniu widać, że narta nie ma rysy (jak napisano w opisie aukcji) tylko dość głęboką wyrwę w ślizgu i to w dodatku przy samej krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 no tak slizg nie jest w dobrym stanie, tak to jest z nartami uzywanymi, rozni ludzie na nich jezdza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 pewnikiem w tych deskach i krawędz była wyrwana- ja bym ich nie brał, myślę ze taką kwotę można by zainwestować w coś mniej pokaleczonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 mozliwe... na razie przegladam oferty i czekam na wiecej:) a intereuje mnie ta zalana dziura, poniewaz szukam nart uzywanych i czasami mozna spotkac takowe defekty. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnes Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 pewnikiem w tych deskach i krawędz była wyrwana- ja bym ich nie brał, myślę ze taką kwotę można by zainwestować w coś mniej pokaleczonego.No, nawet spokojnie za tą kwotę. A co do tych nart, to zgadzam się z resztą. Za bardzo zniszczone jak na tą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 A co do tych nart, to zgadzam się z resztą. Za bardzo zniszczone jak na tą cenę. pisząc zniszczone mamy oczywiscie na mysli zniszczony ślizg i najprawdopodobniej wyrwaną krawędz ( a nie wierzchnią stronę nart - ta wygląda ok), pewnikiem po kilku zjazdach to wszystkjo sie rozejdzie i narta będzie się nadawała tylko na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 James,daj sobie z nimi spokój,szkoda prądu,narty w strasznym stanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Oj, po ładnych przejściach. Pewnie w kamień/ bryłę lodu przywalił hamując krawędzią. Możliwe, że była wyrwana. Odradzam ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 "Profesjonalnie zalana"... uhm - to już ja chyba lepiej zalewam. Profesjonalnie to zalał koleś na pokazie Kuntzmanna - nawet nie było widać śladu, że coś było robione na narcie. Odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 qaz ja na razie szukam dopiero nart, a ta "zalana" dziura i stan slizgu od razu mnie odstraszyly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flurry Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Miałam podobny problem z miomi nartami, nie przeszkadzało mi to w jeździe, lecz zaznaczam że jeżdże szybko, ale nie wyczynowo. Przed zakupem takich nart powinno się jednak sprawdzic jak duży to był ubytek, czy nie były krawędzie wyklepywane itp. ponadto u mnie po 1 sezonie wypełnienie zaczęło sie odkruszac. Jest jeszcze ten problem że jak będziesz chciał sprzedac te narty z jakiejs przyczyny, będziesz miał z tym problem. Polecałam bym ci skontaktowanie się z tą firmą: http://www.sport-trading.pl/ wystawiaja sie też czasem na allegro Atomici sl9 w ub. tyg. sprzedawali za 900zł. Są w całkiem niezlym stanie z wiązaniami rentalowymi. wiązania podejrzewam, że są starsze bo ja mam takie przy narcie z 2002r ale bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 dzieki, widzialem juz ta aukcje:) narty calkiem, calkiem... coz, czekam w spokoju, obserwuje a w grudniu mam nadzieje na wysyp aukcji na allegro...na pewno cos upoluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi