Lutek Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 W jakich Ośrodkach Narciarskich można wypożyczyć sprzęt narciarski. Chodzi tutaj przede wszystkim o jakość jak i cenę. Wpisujcie miejscowość lub ośrodki narciarskie, które polecacie innym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 To zacznę. Krynica, wypożyczalnia koło lodowiska, na przeciw wyciągu "Henryk", za narty (po znajomości) 20 zł za dobę, przy wypożyczeniu min kilka dni. Bardzo duży wybór sprzętu. W tym samym pomieszczeniu jest sklep z rzeczami dla narciarzy( ciuchy, smary, buty). Można też kupić tam narty, buty narciarskie, nowe i używane. W Krynicy w wypożyczalni przy dolnej stacji Jaworzyny Krynickiej bardzo dobrze smarują i ostrzą narty. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 W Szczyrku ceny wahają się od 30-50zł za cały komplet. Wiadomo, że 50zł to za komplety z naprawde dobrymi nartami. Dla początkujących 30. Same buty około 20zł, czyli bardziej opłaca się wypożyczyć komplet. W Ustroniu spotkałem się z troche większymi cenami - 40zł najtańsze komplety - droższe do 60zł (oczywiście cały dzień) W Zahradkach pod Chopokiem było coś koło 300 koron za cały sprzęt i 150 za same buty (choć tam sprzęt do wypożyczenia nie był jakiś rewelacyjny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 W jakich Ośrodkach Narciarskich można wypożyczyć sprzęt narciarski. Teraz to chyba we wszystkich ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Chciałbym wypożyczyć już w Warszawie komplet dla moich bratanków na wypad w zimie. Słyszałem, że jest to możliwe, ale nie jestem pewien Może ktoś wie coć więcej na temat wypożyczalni sprzętu w Stolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jaro proszę cie bardzo;) http://www.vitalspor...ozyczalnia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiVi Napisano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Chciałbym wypożyczyć już w Warszawie komplet dla moich bratanków na wypad w zimie. Słyszałem, że jest to możliwe, ale nie jestem pewien Może ktoś wie coć więcej na temat wypożyczalni sprzętu w Stolicy ? W Intersporcie (CH Arkadia) jest wypożyczalnia. PiVi P.S. Uuupppps - odświeżony temat- no ale trudno, niech zostanie. Może się komuś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 7 lat czekania na poradę to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Lepiej póżno niż wcale HE HE HE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 qrce .... niom niom dobre po 7 latach chudych przyszli tłuste ... na porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi