fredowski Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Zeby slalom w goglach przejechac. Lzy wycisniete wiatrem utruniaja jazde. Gogle na kasku hamuja tyle mniej wiecej, co uzywana guma pomaga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Mam jednego zawodnika szczególnego -który w drugim przejeździe dał z siebie wszystko i jeszcze trochę pokonał siebie. 1- zbliża sie, 2- czego się nie robi aby poprawić czas w II przejeździe, (czas lepszy o ponad 4s) 3- wyczerpał wszystkie siły??? żyje??? 4- ŻYJE hura hura -toż to??? Pozdrawiam Jarek Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Hihihiii... dziób mi się śmieje jak to wspominam Moja najlepsza przewałka wszechczasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Na mecie uśmiech rozlużnienie radośc ZWYCIĘSCÓW hura hura Zwyciężyliśmy bo jesteśm razem i bawimy się na sniegu i nie tylko!!! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 I tak bywało-EMOCJE!!! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Kuby Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Była meta, jest start Pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam Gienek dziekiza fajne zdjęcia a najbardziej za to ostatnie bo to Mój Kacperion przeciez. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Kuby Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Cześć Mirek! Przypadek. Robiłem zdjęcia i się nawinął. Nie wiedziałem, że to Twój dzieciak. Pomyślałem sobie, ładnie jedzie, dobrze ułożony, rodzic się ucieszy. Więc zdjęcie skadrowałem, żeby był bliżej i większy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Cześć Miło słyszeć. Wiesz juz 5 sezon a ma dopiero 7 lat. Mógł nawet wygrać tylko cos nawywijał na mecie w pierwszym przejeździe i stracił 5 sek. No i nartki ma stare 110cm. W przysżłym sezonie już 140cm. Usmuechne się może o to zdjęcie do Ciebie na maila? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Cześć Miło słyszeć. Wiesz juz 5 sezon a ma dopiero 7 lat. Mógł nawet wygrać tylko cos nawywijał na mecie w pierwszym przejeździe i stracił 5 sek. No i nartki ma stare 110cm. W przysżłym sezonie już 140cm. Usmuechne się może o to zdjęcie do Ciebie na maila? Pozdrowienia sie ma, ojciec - sędzia - i syn przegrał ??? - coś słabo się starałeś Mitek :D:D - ale to syn "nawywijał" - dałeś "ciała" po prostu.. - a winny musi się zawsze znaleść.. , a ja tyle kasy postawiłem na niego w Totalizatorze - no jak tu się umawiać.. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziwakashi Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wybaczcie, że tak późno, ale chciałbym podziękować za bardzo mile spędzone i dobrze zorganizowane zawody... oby do następnego roku Pogoda dopisała, frekwencja też, sympatyczna atmosfera... czego chcieć więcej? Jest co wspominać, w końcu historyczne pierwsze zawody SkiForum... P.S Mitek, nie miałem okazji Ci tego powiedzieć twarzą w twarz, ale jesteś wielki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Czas na filmy kolejne... Młodziki na starcie i... pierwszy przejazd Mani [ame="http://www.youtube.com/watch?v=UFfsZNDCzpI"]YouTube - Moja Mania Zawody SkiForum Praciaki 2009 pierwszy przejazd[/ame] i drugi przejazd Mani (trochę i mnie tam widać podążającą za... ) [ame="http://www.youtube.com/watch?v=IPOV_5d8Mnw"]YouTube - Moja Mania Zawody SkiForum Praciaki 2009 drugi przejazd[/ame] i Tosia Borowinki [ame="http://www.youtube.com/watch?v=GcdNMbLUK-4"]YouTube - Tosia Borowinki... Zawody SkiForum Praciaki 2009[/ame] wszystkie filmy by keram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Kuby Napisano 29 Marca 2009 Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 [ame="http://www.youtube.com/watch?v=KwvRisdJdSQ"]YouTube - J zaw Prac[/ame] Teraz na filmie nieco starsza generacja.... Widać duże rezerwy tkwiące w zawodniczce, liczone odległością od tyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 29 Marca 2009 Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 http://www.skiforum....index.php?c=241 Pare fotek wkleiłem do albumu . Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Czas na filmy kolejne... Młodziki na starcie i... pierwszy przejazd Mani YouTube - Moja Mania Zawody SkiForum Praciaki 2009 pierwszy przejazd i drugi przejazd Mani (trochę i mnie tam widać podążającą za... ) YouTube - Moja Mania Zawody SkiForum Praciaki 2009 drugi przejazd i Tosia Borowinki YouTube - Tosia Borowinki... Zawody SkiForum Praciaki 2009 wszystkie filmy by keram Podziękowania dla autorów RÓWNIEŻ za wartwę muzyczną, czyli za "Aces High" i "Mama i'am comming home" ... Szczególnie za "moich Ajronów ;-) " Fajnie się przy tym oglądało te filmiki :-) Użytkownik o.tisk edytował ten post 30 marzec 2009 - 07:51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit_www Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Podziękowania dla autorów RÓWNIEŻ za wartwę muzyczną, czyli za "Aces High" i "Mama i'am comming home" ... Szczególnie za "moich Ajronów ;-) " Fajnie się przy tym oglądało te filmiki :-) Ja również uważam ,że muzyczka miodzio, tylko niestety jeszcze bardziej mi żal ,że niemogłem być z Wami w tym roku :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picia55 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A zawody będą znowu w tym samym miejscu? bo ja w tamtym roku nie mogłem się pojawić mimo że bardzo chciałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi