mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 133 Dodano 15 l Ostatniej odpowiedzi 2 l Top użytkownicy w tym temacie 11 29 12 10 Popularne dni 24 Sty 8 21 Sty 7 23 Sty 5 13 Gru 5 Top użytkownicy w tym temacie MarioJ 11 odpowiedzi marcin.r 29 odpowiedzi zeberkaa 12 odpowiedzi luśka 10 odpowiedzi Popularne dni 24 Sty 2011 8 odpowiedzi 21 Sty 2016 7 odpowiedzi 23 Sty 2011 5 odpowiedzi 13 Gru 2014 5 odpowiedzi Popularne posty star 7 Grudnia 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. luśka 10 Stycznia 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Dodane grafiki MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. Dobry pomysł, daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Dobry pomysł, daj znać. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... luśka Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. Dobry pomysł, daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Dobry pomysł, daj znać. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... luśka Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. Dobry pomysł, daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Dobry pomysł, daj znać. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... luśka Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Dobry pomysł, daj znać. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... luśka Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka
bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... luśka Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mlesik Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... luśka Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi