marcin.r Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 To fajnie, tylko kamery siadły... Już działa. Jak na razie tylko jedna lecz w pełnym online, transmisja prawie w czasie rzeczywistym, opóźnienia tylko paro sekundowe. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Odpowiedzi 133 Dodano 15 l Ostatniej odpowiedzi 2 l Top użytkownicy w tym temacie 11 29 12 10 Popularne dni 24 Sty 8 21 Sty 7 23 Sty 5 13 Gru 5 Top użytkownicy w tym temacie MarioJ 11 odpowiedzi marcin.r 29 odpowiedzi zeberkaa 12 odpowiedzi luśka 10 odpowiedzi Popularne dni 24 Sty 2011 8 odpowiedzi 21 Sty 2016 7 odpowiedzi 23 Sty 2011 5 odpowiedzi 13 Gru 2014 5 odpowiedzi Popularne posty star 7 Grudnia 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. luśka 10 Stycznia 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Dodane grafiki MarioJ Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Widzę że ośrodek śnieży ostro. Kiedy można spodziewać się uruchomienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Widzę że ośrodek śnieży ostro. Kiedy można spodziewać się uruchomienia ? już widzę odzew na stronie "W najbliższy weekend rozpoczynamy sezon narciarski 2014/2015 !!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Może ruszy już w piątek na nocną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Może ruszy już w piątek na nocną??? Dzisiaj w piątek jazda nocna będzie, ale zaczniemy już wcześniej - w południe. Goziny otwarcia na ten weekend to: Piątek: 12.00 - 16.00, jazda nocna 17.00 - 21.00 Sobota: 9.00 - 16.00, jazda nocna 17.00 - 21.00 Niedziela: 9.00 - 16.00, Serdecznie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! No to gratuluję odwag. Boję się jeździć samochodem pod drzewami w wichurę i przez to kolejne jazdy wypadają mi z kalendarza ostatnimi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A co z babyliftem i dotychczasowymi instruktorami? Kiedy można się szykować z dzieciaczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! Potwierdzam. Też byłem coby, otworzyć sezon. Wiało trochę jak wracałem, ale droga na Dzierżoniów spokojnie była przejezdna. Gałęzi mało tylko tabuny sarenek. Na odcinku od Walimia do Rościszowa trzy razy wyłaziły mi na drogę. Babylift na razie nieczynny, tam na razie tylko trawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 No to gratuluję odwag. Boję się jeździć samochodem pod drzewami w wichurę i przez to kolejne jazdy wypadają mi z kalendarza ostatnimi czasy no to dawaj jutro do Malej Upy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... marcin.r Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce W końcu nadeszły mrozy i od kilkunastu godzin naśnieżamy. Ujemna temperatura ma się utrzymać przez kilka kolejnych dni, więc będzie już tylko lepiej. Ruszamy ponownie w najbliższą niedzielę z jazdą nocną, poniedziałek i wtorek także a w Sylwestra "Sylwester Na Stoku". Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj ruszyli już o 9. 5 minut później byliśmy na parkingu a tu pierwszy poziom już zajęty. Od 9 do 11 kolejka na 2-5 minut a później już sporo ludzi. Warunki dobre, w końcu twardo. Po 13 widziałem że ratrak odpalili, ale jakie były efekty to już nie wiem bo odjechalismy. 25 zjazdów w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jest prawdziwa zima w Sudetach. Dzisiaj -10 na stoku. Po drodze w Górach Sowich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... marcin.r Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 W sobotę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI prowadzone przez Lusti Polska. Zapraszamy wszystkich chętnych do odwidzenia naszego stoku i przetestowaniu tychże nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Jak nie u nas w sobotę, to w niedzielę będzie można przetestować te narty na przełęczy sokolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ponownie w niedzielę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI. Kto nie zdążył dzisiaj będzie miał jeszcze szansę jutro przetestować narty LUSTI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Bartek ogłosił od jutra środy tyczkowe. Jak by kto miał chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zgodnie z planem były dzisiaj ustawione tyczki a właściwie bramki gdyż był to GS. Ustawione były tyczki Softpole przez ich producenta Polecam spróbowac swoich sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Niestety musieliśmy odwołać jutrzejszą/dzisiejszą środę tyczkową. Śnieg nie jest wystarczająco zmrożony abyśmy mogli na naszym stoku rozstawić tyczki. Wyciąg będzie czynny a stok otwarty, lecz nie będzie tyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... marcin.r Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Z nieukrywaną radością informujemy, że w niedzielę 3 stycznia rozpoczniemy tegoroczny sezon narciarski. Serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A Babylift będzie czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Widzę że ośrodek śnieży ostro. Kiedy można spodziewać się uruchomienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Widzę że ośrodek śnieży ostro. Kiedy można spodziewać się uruchomienia ? już widzę odzew na stronie "W najbliższy weekend rozpoczynamy sezon narciarski 2014/2015 !!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Może ruszy już w piątek na nocną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Może ruszy już w piątek na nocną??? Dzisiaj w piątek jazda nocna będzie, ale zaczniemy już wcześniej - w południe. Goziny otwarcia na ten weekend to: Piątek: 12.00 - 16.00, jazda nocna 17.00 - 21.00 Sobota: 9.00 - 16.00, jazda nocna 17.00 - 21.00 Niedziela: 9.00 - 16.00, Serdecznie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! No to gratuluję odwag. Boję się jeździć samochodem pod drzewami w wichurę i przez to kolejne jazdy wypadają mi z kalendarza ostatnimi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A co z babyliftem i dotychczasowymi instruktorami? Kiedy można się szykować z dzieciaczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! Potwierdzam. Też byłem coby, otworzyć sezon. Wiało trochę jak wracałem, ale droga na Dzierżoniów spokojnie była przejezdna. Gałęzi mało tylko tabuny sarenek. Na odcinku od Walimia do Rościszowa trzy razy wyłaziły mi na drogę. Babylift na razie nieczynny, tam na razie tylko trawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 No to gratuluję odwag. Boję się jeździć samochodem pod drzewami w wichurę i przez to kolejne jazdy wypadają mi z kalendarza ostatnimi czasy no to dawaj jutro do Malej Upy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... marcin.r Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce W końcu nadeszły mrozy i od kilkunastu godzin naśnieżamy. Ujemna temperatura ma się utrzymać przez kilka kolejnych dni, więc będzie już tylko lepiej. Ruszamy ponownie w najbliższą niedzielę z jazdą nocną, poniedziałek i wtorek także a w Sylwestra "Sylwester Na Stoku". Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj ruszyli już o 9. 5 minut później byliśmy na parkingu a tu pierwszy poziom już zajęty. Od 9 do 11 kolejka na 2-5 minut a później już sporo ludzi. Warunki dobre, w końcu twardo. Po 13 widziałem że ratrak odpalili, ale jakie były efekty to już nie wiem bo odjechalismy. 25 zjazdów w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jest prawdziwa zima w Sudetach. Dzisiaj -10 na stoku. Po drodze w Górach Sowich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... marcin.r Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 W sobotę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI prowadzone przez Lusti Polska. Zapraszamy wszystkich chętnych do odwidzenia naszego stoku i przetestowaniu tychże nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Jak nie u nas w sobotę, to w niedzielę będzie można przetestować te narty na przełęczy sokolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ponownie w niedzielę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI. Kto nie zdążył dzisiaj będzie miał jeszcze szansę jutro przetestować narty LUSTI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Bartek ogłosił od jutra środy tyczkowe. Jak by kto miał chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zgodnie z planem były dzisiaj ustawione tyczki a właściwie bramki gdyż był to GS. Ustawione były tyczki Softpole przez ich producenta Polecam spróbowac swoich sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Niestety musieliśmy odwołać jutrzejszą/dzisiejszą środę tyczkową. Śnieg nie jest wystarczająco zmrożony abyśmy mogli na naszym stoku rozstawić tyczki. Wyciąg będzie czynny a stok otwarty, lecz nie będzie tyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... marcin.r Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Z nieukrywaną radością informujemy, że w niedzielę 3 stycznia rozpoczniemy tegoroczny sezon narciarski. Serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A Babylift będzie czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ropoh Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Może ruszy już w piątek na nocną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.r Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Może ruszy już w piątek na nocną??? Dzisiaj w piątek jazda nocna będzie, ale zaczniemy już wcześniej - w południe. Goziny otwarcia na ten weekend to: Piątek: 12.00 - 16.00, jazda nocna 17.00 - 21.00 Sobota: 9.00 - 16.00, jazda nocna 17.00 - 21.00 Niedziela: 9.00 - 16.00, Serdecznie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! No to gratuluję odwag. Boję się jeździć samochodem pod drzewami w wichurę i przez to kolejne jazdy wypadają mi z kalendarza ostatnimi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A co z babyliftem i dotychczasowymi instruktorami? Kiedy można się szykować z dzieciaczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! Potwierdzam. Też byłem coby, otworzyć sezon. Wiało trochę jak wracałem, ale droga na Dzierżoniów spokojnie była przejezdna. Gałęzi mało tylko tabuny sarenek. Na odcinku od Walimia do Rościszowa trzy razy wyłaziły mi na drogę. Babylift na razie nieczynny, tam na razie tylko trawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 No to gratuluję odwag. Boję się jeździć samochodem pod drzewami w wichurę i przez to kolejne jazdy wypadają mi z kalendarza ostatnimi czasy no to dawaj jutro do Malej Upy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... marcin.r Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce W końcu nadeszły mrozy i od kilkunastu godzin naśnieżamy. Ujemna temperatura ma się utrzymać przez kilka kolejnych dni, więc będzie już tylko lepiej. Ruszamy ponownie w najbliższą niedzielę z jazdą nocną, poniedziałek i wtorek także a w Sylwestra "Sylwester Na Stoku". Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj ruszyli już o 9. 5 minut później byliśmy na parkingu a tu pierwszy poziom już zajęty. Od 9 do 11 kolejka na 2-5 minut a później już sporo ludzi. Warunki dobre, w końcu twardo. Po 13 widziałem że ratrak odpalili, ale jakie były efekty to już nie wiem bo odjechalismy. 25 zjazdów w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jest prawdziwa zima w Sudetach. Dzisiaj -10 na stoku. Po drodze w Górach Sowich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... marcin.r Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 W sobotę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI prowadzone przez Lusti Polska. Zapraszamy wszystkich chętnych do odwidzenia naszego stoku i przetestowaniu tychże nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Jak nie u nas w sobotę, to w niedzielę będzie można przetestować te narty na przełęczy sokolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ponownie w niedzielę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI. Kto nie zdążył dzisiaj będzie miał jeszcze szansę jutro przetestować narty LUSTI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Bartek ogłosił od jutra środy tyczkowe. Jak by kto miał chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zgodnie z planem były dzisiaj ustawione tyczki a właściwie bramki gdyż był to GS. Ustawione były tyczki Softpole przez ich producenta Polecam spróbowac swoich sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Niestety musieliśmy odwołać jutrzejszą/dzisiejszą środę tyczkową. Śnieg nie jest wystarczająco zmrożony abyśmy mogli na naszym stoku rozstawić tyczki. Wyciąg będzie czynny a stok otwarty, lecz nie będzie tyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... marcin.r Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Z nieukrywaną radością informujemy, że w niedzielę 3 stycznia rozpoczniemy tegoroczny sezon narciarski. Serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A Babylift będzie czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! No to gratuluję odwag. Boję się jeździć samochodem pod drzewami w wichurę i przez to kolejne jazdy wypadają mi z kalendarza ostatnimi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A co z babyliftem i dotychczasowymi instruktorami? Kiedy można się szykować z dzieciaczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! Potwierdzam. Też byłem coby, otworzyć sezon. Wiało trochę jak wracałem, ale droga na Dzierżoniów spokojnie była przejezdna. Gałęzi mało tylko tabuny sarenek. Na odcinku od Walimia do Rościszowa trzy razy wyłaziły mi na drogę. Babylift na razie nieczynny, tam na razie tylko trawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 No to gratuluję odwag. Boję się jeździć samochodem pod drzewami w wichurę i przez to kolejne jazdy wypadają mi z kalendarza ostatnimi czasy no to dawaj jutro do Malej Upy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... marcin.r Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce W końcu nadeszły mrozy i od kilkunastu godzin naśnieżamy. Ujemna temperatura ma się utrzymać przez kilka kolejnych dni, więc będzie już tylko lepiej. Ruszamy ponownie w najbliższą niedzielę z jazdą nocną, poniedziałek i wtorek także a w Sylwestra "Sylwester Na Stoku". Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj ruszyli już o 9. 5 minut później byliśmy na parkingu a tu pierwszy poziom już zajęty. Od 9 do 11 kolejka na 2-5 minut a później już sporo ludzi. Warunki dobre, w końcu twardo. Po 13 widziałem że ratrak odpalili, ale jakie były efekty to już nie wiem bo odjechalismy. 25 zjazdów w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jest prawdziwa zima w Sudetach. Dzisiaj -10 na stoku. Po drodze w Górach Sowich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... marcin.r Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 W sobotę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI prowadzone przez Lusti Polska. Zapraszamy wszystkich chętnych do odwidzenia naszego stoku i przetestowaniu tychże nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Jak nie u nas w sobotę, to w niedzielę będzie można przetestować te narty na przełęczy sokolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ponownie w niedzielę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI. Kto nie zdążył dzisiaj będzie miał jeszcze szansę jutro przetestować narty LUSTI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Bartek ogłosił od jutra środy tyczkowe. Jak by kto miał chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zgodnie z planem były dzisiaj ustawione tyczki a właściwie bramki gdyż był to GS. Ustawione były tyczki Softpole przez ich producenta Polecam spróbowac swoich sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Niestety musieliśmy odwołać jutrzejszą/dzisiejszą środę tyczkową. Śnieg nie jest wystarczająco zmrożony abyśmy mogli na naszym stoku rozstawić tyczki. Wyciąg będzie czynny a stok otwarty, lecz nie będzie tyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... marcin.r Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Z nieukrywaną radością informujemy, że w niedzielę 3 stycznia rozpoczniemy tegoroczny sezon narciarski. Serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A Babylift będzie czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
luśka Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A co z babyliftem i dotychczasowymi instruktorami? Kiedy można się szykować z dzieciaczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Byłem na nocnej. Stok przygotowany bardzo dobrze, espresso wyśmienite, obsługa na poziomie - jak zawsze. Wielki szacun dla właścicieli - dziś jeździliśmy za darmo! Potwierdzam. Też byłem coby, otworzyć sezon. Wiało trochę jak wracałem, ale droga na Dzierżoniów spokojnie była przejezdna. Gałęzi mało tylko tabuny sarenek. Na odcinku od Walimia do Rościszowa trzy razy wyłaziły mi na drogę. Babylift na razie nieczynny, tam na razie tylko trawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 No to gratuluję odwag. Boję się jeździć samochodem pod drzewami w wichurę i przez to kolejne jazdy wypadają mi z kalendarza ostatnimi czasy no to dawaj jutro do Malej Upy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... marcin.r Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce W końcu nadeszły mrozy i od kilkunastu godzin naśnieżamy. Ujemna temperatura ma się utrzymać przez kilka kolejnych dni, więc będzie już tylko lepiej. Ruszamy ponownie w najbliższą niedzielę z jazdą nocną, poniedziałek i wtorek także a w Sylwestra "Sylwester Na Stoku". Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj ruszyli już o 9. 5 minut później byliśmy na parkingu a tu pierwszy poziom już zajęty. Od 9 do 11 kolejka na 2-5 minut a później już sporo ludzi. Warunki dobre, w końcu twardo. Po 13 widziałem że ratrak odpalili, ale jakie były efekty to już nie wiem bo odjechalismy. 25 zjazdów w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jest prawdziwa zima w Sudetach. Dzisiaj -10 na stoku. Po drodze w Górach Sowich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... marcin.r Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 W sobotę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI prowadzone przez Lusti Polska. Zapraszamy wszystkich chętnych do odwidzenia naszego stoku i przetestowaniu tychże nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Jak nie u nas w sobotę, to w niedzielę będzie można przetestować te narty na przełęczy sokolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ponownie w niedzielę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI. Kto nie zdążył dzisiaj będzie miał jeszcze szansę jutro przetestować narty LUSTI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Bartek ogłosił od jutra środy tyczkowe. Jak by kto miał chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zgodnie z planem były dzisiaj ustawione tyczki a właściwie bramki gdyż był to GS. Ustawione były tyczki Softpole przez ich producenta Polecam spróbowac swoich sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Niestety musieliśmy odwołać jutrzejszą/dzisiejszą środę tyczkową. Śnieg nie jest wystarczająco zmrożony abyśmy mogli na naszym stoku rozstawić tyczki. Wyciąg będzie czynny a stok otwarty, lecz nie będzie tyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... marcin.r Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Z nieukrywaną radością informujemy, że w niedzielę 3 stycznia rozpoczniemy tegoroczny sezon narciarski. Serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A Babylift będzie czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 No to gratuluję odwag. Boję się jeździć samochodem pod drzewami w wichurę i przez to kolejne jazdy wypadają mi z kalendarza ostatnimi czasy no to dawaj jutro do Malej Upy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... marcin.r Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce W końcu nadeszły mrozy i od kilkunastu godzin naśnieżamy. Ujemna temperatura ma się utrzymać przez kilka kolejnych dni, więc będzie już tylko lepiej. Ruszamy ponownie w najbliższą niedzielę z jazdą nocną, poniedziałek i wtorek także a w Sylwestra "Sylwester Na Stoku". Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj ruszyli już o 9. 5 minut później byliśmy na parkingu a tu pierwszy poziom już zajęty. Od 9 do 11 kolejka na 2-5 minut a później już sporo ludzi. Warunki dobre, w końcu twardo. Po 13 widziałem że ratrak odpalili, ale jakie były efekty to już nie wiem bo odjechalismy. 25 zjazdów w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jest prawdziwa zima w Sudetach. Dzisiaj -10 na stoku. Po drodze w Górach Sowich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... marcin.r Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 W sobotę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI prowadzone przez Lusti Polska. Zapraszamy wszystkich chętnych do odwidzenia naszego stoku i przetestowaniu tychże nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Jak nie u nas w sobotę, to w niedzielę będzie można przetestować te narty na przełęczy sokolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ponownie w niedzielę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI. Kto nie zdążył dzisiaj będzie miał jeszcze szansę jutro przetestować narty LUSTI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Bartek ogłosił od jutra środy tyczkowe. Jak by kto miał chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zgodnie z planem były dzisiaj ustawione tyczki a właściwie bramki gdyż był to GS. Ustawione były tyczki Softpole przez ich producenta Polecam spróbowac swoich sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Niestety musieliśmy odwołać jutrzejszą/dzisiejszą środę tyczkową. Śnieg nie jest wystarczająco zmrożony abyśmy mogli na naszym stoku rozstawić tyczki. Wyciąg będzie czynny a stok otwarty, lecz nie będzie tyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... marcin.r Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Z nieukrywaną radością informujemy, że w niedzielę 3 stycznia rozpoczniemy tegoroczny sezon narciarski. Serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A Babylift będzie czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.r Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Temperatury tragiczne, aktualnie o 20:00 4.5C na kamerce W końcu nadeszły mrozy i od kilkunastu godzin naśnieżamy. Ujemna temperatura ma się utrzymać przez kilka kolejnych dni, więc będzie już tylko lepiej. Ruszamy ponownie w najbliższą niedzielę z jazdą nocną, poniedziałek i wtorek także a w Sylwestra "Sylwester Na Stoku". Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj ruszyli już o 9. 5 minut później byliśmy na parkingu a tu pierwszy poziom już zajęty. Od 9 do 11 kolejka na 2-5 minut a później już sporo ludzi. Warunki dobre, w końcu twardo. Po 13 widziałem że ratrak odpalili, ale jakie były efekty to już nie wiem bo odjechalismy. 25 zjazdów w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jest prawdziwa zima w Sudetach. Dzisiaj -10 na stoku. Po drodze w Górach Sowich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... marcin.r Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 W sobotę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI prowadzone przez Lusti Polska. Zapraszamy wszystkich chętnych do odwidzenia naszego stoku i przetestowaniu tychże nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Jak nie u nas w sobotę, to w niedzielę będzie można przetestować te narty na przełęczy sokolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ponownie w niedzielę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI. Kto nie zdążył dzisiaj będzie miał jeszcze szansę jutro przetestować narty LUSTI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Bartek ogłosił od jutra środy tyczkowe. Jak by kto miał chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zgodnie z planem były dzisiaj ustawione tyczki a właściwie bramki gdyż był to GS. Ustawione były tyczki Softpole przez ich producenta Polecam spróbowac swoich sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Niestety musieliśmy odwołać jutrzejszą/dzisiejszą środę tyczkową. Śnieg nie jest wystarczająco zmrożony abyśmy mogli na naszym stoku rozstawić tyczki. Wyciąg będzie czynny a stok otwarty, lecz nie będzie tyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... marcin.r Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Z nieukrywaną radością informujemy, że w niedzielę 3 stycznia rozpoczniemy tegoroczny sezon narciarski. Serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A Babylift będzie czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj ruszyli już o 9. 5 minut później byliśmy na parkingu a tu pierwszy poziom już zajęty. Od 9 do 11 kolejka na 2-5 minut a później już sporo ludzi. Warunki dobre, w końcu twardo. Po 13 widziałem że ratrak odpalili, ale jakie były efekty to już nie wiem bo odjechalismy. 25 zjazdów w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jest prawdziwa zima w Sudetach. Dzisiaj -10 na stoku. Po drodze w Górach Sowich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.r Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 W sobotę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI prowadzone przez Lusti Polska. Zapraszamy wszystkich chętnych do odwidzenia naszego stoku i przetestowaniu tychże nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.r Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Kurcze, a mi nie pasuje. Robicie w tym roku też testy ze sklepem ze Swidnicy? Jak nie u nas w sobotę, to w niedzielę będzie można przetestować te narty na przełęczy sokolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ponownie w niedzielę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI. Kto nie zdążył dzisiaj będzie miał jeszcze szansę jutro przetestować narty LUSTI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Bartek ogłosił od jutra środy tyczkowe. Jak by kto miał chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zgodnie z planem były dzisiaj ustawione tyczki a właściwie bramki gdyż był to GS. Ustawione były tyczki Softpole przez ich producenta Polecam spróbowac swoich sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marcin.r Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Niestety musieliśmy odwołać jutrzejszą/dzisiejszą środę tyczkową. Śnieg nie jest wystarczająco zmrożony abyśmy mogli na naszym stoku rozstawić tyczki. Wyciąg będzie czynny a stok otwarty, lecz nie będzie tyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... marcin.r Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Z nieukrywaną radością informujemy, że w niedzielę 3 stycznia rozpoczniemy tegoroczny sezon narciarski. Serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A Babylift będzie czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
marcin.r Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ponownie w niedzielę na naszym stoku odbędą się testy nart LUSTI. Kto nie zdążył dzisiaj będzie miał jeszcze szansę jutro przetestować narty LUSTI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Bartek ogłosił od jutra środy tyczkowe. Jak by kto miał chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zgodnie z planem były dzisiaj ustawione tyczki a właściwie bramki gdyż był to GS. Ustawione były tyczki Softpole przez ich producenta Polecam spróbowac swoich sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.r Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Niestety musieliśmy odwołać jutrzejszą/dzisiejszą środę tyczkową. Śnieg nie jest wystarczająco zmrożony abyśmy mogli na naszym stoku rozstawić tyczki. Wyciąg będzie czynny a stok otwarty, lecz nie będzie tyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.r Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Z nieukrywaną radością informujemy, że w niedzielę 3 stycznia rozpoczniemy tegoroczny sezon narciarski. Serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A Babylift będzie czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka
bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mylisz ośrodki, tyczki są "Na stoku", więc zmieniam wątek Info było na stronie, więc pewnie się odbyło http://nastoku.info/...pomiarem-czasu/ Termin jednak trochę od czapy, środek dnia roboczego Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Rekomendowane odpowiedzi