Bartek Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 przepraszam - temat absoultnie nie jest naraciarski ale to w końcu Hyde Park Oglądał ktoś może ten film i mógłby mi go wytłumaczyć?? bo wczoraj oglądałem i ni w ząb nie wiem o co chodzi :confused: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajmanka Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Chodziło o to, że główny bohater, miał wypadek pare chwil po tym jak poznał kobietę swojego życia. W wypadku zgineła kobieta z którą sypiał, ale nie traktował poważnie, a ona Go kochała.. On przeżył, ale miał zmasakrowną twarz i nie mógł sobie z tym poradzić.. Znalazł firme, która zajmowała sie zamrażaniem ludzi. Jego życie zamieniło się w sen, który chciał śnić. Musiał się zabić, żeby zostać zamrożonym. Moment przejścia był wtedy, gdy zasnął na ulicy. Niestety jego podświadomość zaczeła "wariować" i cały sen zaczął sie, hmmm, że tak powiem psuć.. Oczywiście nikogo nie zabił, bo to mu się śniło. W końcu firma, która zamrażała ludzi, dała mu wybór. Mógł dalej unosić sie w cudownych marzeniach sennych albo wrócić do świata żywych, z tym, że od momentu jego zamrożenia mineło 150 lat.. Wybrał życie.. Mam nadzieje, że jest to co napisałam jest choć troche zrozumiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessus Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Apropos tego filmu to polecam wersje oryginalna hiszpańska. Mi sie bardziej podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajmanka Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Apropos tego filmu to polecam wersje oryginalna hiszpańska. Mi sie bardziej podobała. Widziałam i również polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolikkrol Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Film z tych co lubie wszystko wyjaśnia sie na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi