cocaineride Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Polecam buty bundeswehry. Na allegro chodzą nówki po 200 zł, a buty są nie do zdarcia. Sam chodzę w nich od 2 lat i nie zdażyło mi się żeby przemokły albo noga się przepociła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 szukam butów tzw po nartach.: i nie nie moge na takie trafic: dosc dlugie, bez zbednego futerka w srodku i na zewnatrz, najlepiej z membrana, wykluczony zamsz, bez sznurowania (ew. moze byc), gora buta z materialu jak spodnie narciarskie. wazne: podeszwa miekka tzn zebym mogla swobodnie zginac stope w takim bucie:) takie buty jak opisujecie to juz mam: 2 pary z goretex: jedne to ecco- caloroczne, nubuk,lekkie, cieple przy duzym mrozie, podeszwa miekka, wysokie za kostke - sa super. mam je 2 sezony. druga para to typowo babskie, jakas szwajcarska firma. tez swietne. dbam o takie buty preparatami firmy Collonil. sprawdzone dzialanie. mam tez preparat na sol ,poniewaz chodze tez w tych butach po miescie:) kaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Wznawiam swoje pytanie... ktos uzywa Caterpillar second shift ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Oprócz Mountain Lite (Zamberlan) i Trail Lite (Domeyko) polecam buty Asolo: Granite GV, Peak GV, Summit TH, AFS Guida - lepsze buty ciężko znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elthorm Napisano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Śmieszne, ale ciekawe;) http://www.allegro.p...ja_zobacz_.html Goraco polecam...ja mam model z tej serii z przed 3 lat...butki sa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi