Johann Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Można ściągnąć (5,2mb PDF) i skomentować co to warte ! . http://www.makro.pl/...200623-zima.pdf W/g tej oferty .Wiekszość butów to wzory z ubiegłego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Dzięki bardzo! Wczoraj patrzyłem to chyba nie było :confused: jeszcze tylko Adobe Reader potrzebny mi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Dzięki bardzo! Wczoraj patrzyłem to chyba nie było :confused: jeszcze tylko Adobe Reader potrzebny mi jest Darmowy możesz sciągnąć ze strony www.makro.pl Tanie te kaski z tej oferty. Był juz ktos w Makro i je ogladał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Oferta jest ważna dopiero od wtorku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Rzeczywiście . Trzeba zaczekać.pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Byłem dziś w makro, ale nie mieli tego co w ofercie. Trzeba poczekać do wtorku. Jedynie smar TOKO kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Też właśnie mam zamiar kupić ten smar. A czym się różni ten za 14zł od tego za 29zł oprócz niewielkiej różnicy w pojemności??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Oprócz różnicy pojemności niczym. Więc lepiej sobie kupić 2 za 14zł niż 1 za 29zł i ma się zamiast 100ml 150ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 To dziwne troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omen07 Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dzieki, chyba go sobie w firmie wydrukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Przegladajac oferte makro znalazlem ROSSIGNOL Cobra 90 (black) (z wiazaniami Axium 200 X-plate) -755zl DYNASTAR Cruise X ( z wiazaniami Look AIS 10) -767zl ELAN Cruise Pro152-169 (z wiazaniami Elan EL 10,0) -633zl FISCHER CTX 200 (z wiazaniami FP9 FS10) -633zl oraz Head C200 CP9 wiazania SL100 Promo -587zl (nie w makro) Ktore z nich najbardziej polecacie?Jak dotad moim faworytem jest head i cena takze przyzwoita.Napiszcie ktore waszym zdaniem jest na 1 miejscu itd.Na takie ogólne pytanie nikt ci nie odpowie. Sprecyzuj, tj. twój wzrost, waga, styl jazdy i oczywiście poziom umiejętności według kryteriów forum. Wtedy będą konkretne odpowidzi. Pozdrawiam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Za całego katalogu interesujące wydały mi się: - niektóre kurtki - narty dla juniorów reszta (z wyjatkiem takiej sobie oferty na Atomic) dla weekendowych narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy_no_war Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 1.Moj poziom to poczatkujacy 2.Jazda rekreacyjna 3.Jezeli chodiz o jazde to tylko stoki w osrodkach 4.180 cm wzrostu i 63 kg wagi 5.Mezyczna 6.kondycja dobra - uprawiam sporty walki i jezdze na rowerze Moja rada, zreszta nie tylko moja, bo przewija sie to czesto na forum, jest taka, zebys jesli jestes poczatkujacy pojezdzil najpierw na nartach z wypozyczalni. Mozesz w ten sposob zapoznac sie z roznymi modelami i stwierdzic co jest dla Ciebie najwygodniejsze, na czym bedzie Ci sie jezdzilo najlepiej. A dopiero pozniej dokonaj wyboru zakupowego. Ja przez pierwsze dwa lata jezdzilem na sprzecie z wypozyczalni... az stwierdzilem, ze potrzebuje czegos innego i udalem sie na zakupy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreSL Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Za całego katalogu interesujące wydały mi się: - niektóre kurtki - narty dla juniorów reszta (z wyjatkiem takiej sobie oferty na Atomic) dla weekendowych narciarzy. Amen;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Obok opisu nart macie porady ekspertów, a poza tym w Makro na stoisku narciarskim też nie pracują byle leszcze więc doradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolikkrol Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Byłem juz dzis w makro i warto sie tam wybrać dopiero koło czwartku, jak dopiero sie pokapują co tak naprawde mają... sporo rzeczy np. w bielsku jeszcze nie dojechało do sklepu. Sprzedający jeszcze w temacie dobrze nie siedzą z ekspozycją i sortowaniem w przejrzystą całość tez nie najlepiej;/ dobrze wyeksponowana jest tylko w mojej opinii oferta kasków i gogli... Ale może tak jest tylko w bielsku bo jest kończona przebudowa hali... Widać nawet tak duzy sklep jak makro ma problem z dostawcami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wernus Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ale może tak jest tylko w bielsku bo jest kończona przebudowa hali... nie tylko w Bielsku, w Zabrzu też pełen asortyment ma być dopiero koło piątku, oprócz tego co w ofercie zimowej dodatkowy sprzęt. Trzeba się też rozejrzeć za zimowym poradnikiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kneissl race carving :) Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Byłem juz dzis w makro i warto sie tam wybrać dopiero koło czwartku, jak dopiero sie pokapują co tak naprawde mają... sporo rzeczy np. w bielsku jeszcze nie dojechało do sklepu. Sprzedający jeszcze w temacie dobrze nie siedzą z ekspozycją i sortowaniem w przejrzystą całość tez nie najlepiej;/ dobrze wyeksponowana jest tylko w mojej opinii oferta kasków i gogli... Ale może tak jest tylko w bielsku bo jest kończona przebudowa hali... Widać nawet tak duzy sklep jak makro ma problem z dostawcami... Tożsama sytuacja na pomorzu . Gogle i kaski dobrze wyeksponowane - reszta czwartek, piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolikkrol Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ja pomijam to że czegoś nie ma jeszcze... ale to co jest jest w niezłym bajzlu;/ Jask sprzedawcy nie mogą sie polapać co jest do czego to jak ma sie polapać klijent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandog Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Obok opisu nart macie porady ekspertów, a poza tym w Makro na stoisku narciarskim też nie pracują byle leszcze więc doradzą Chyba sobie żarty robisz, rozmawiałem z kolesiem z obsługi (stoisko narciarskie) w Makro Rzeszów :confused: to jedna wielka kpina, koleś nie miał pojęcia o podstawach nie chciał bym mieć takiego doradcy (tylko klienta na minę może wpakować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Doradcom bym faktycznie nie ufal, widzialem raz jak wciskal takiej malutkiej babeczce nartki 175 (cos kolo tego) "i moze pani nowoczesnie karwingiem jezdzic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolikkrol Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Chyba sobie żarty robisz, rozmawiałem z kolesiem z obsługi (stoisko narciarskie) w Makro Rzeszów :confused: to jedna wielka kpina, koleś nie miał pojęcia o podstawach nie chciał bym mieć takiego doradcy (tylko klienta na minę może wpakować). Niom nie wiem jak w tym sprzęcie narciarskim ale np. na elektronice to nie znają sie prawie wcale... wpuszczają cię tylko w wyższą cenę... Koles mi zaproponował takie połączenie karty dzwiękowej i głośników że połączenie Giertych-Leper to pikuś;/ No i pewnie ci specjaliści są wszędzie tacy sami, na każdym stoisku. Chyba że trafi sie pasjonata taki jak był swego czasu w Krakowie na stoisku wlasnie sportowym ale z rowerami..., ale go już nie ma;/ Sorry za off top no ale obsługa na halach makro u nas na południu IMO jest conajwyżej mierna;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 To jest wielki minus w hipermarketach. W wielu sklepach ludzie którzy pracują przy danym stanowisku wogóle nie znaja sie na rzeczy. Nie wiem jak mozna takich zatrudnić... :confused: A później wciskają amatorom świetne narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Chyba sobie żarty robisz, rozmawiałem z kolesiem z obsługi (stoisko narciarskie) w Makro Rzeszów :confused: to jedna wielka kpina, koleś nie miał pojęcia o podstawach nie chciał bym mieć takiego doradcy (tylko klienta na minę może wpakować). Rzeszów to nie Kraków ;] PS: a jak Ci się nie podoba koleś ze stoiska to idź po radę do chłopaków z serwisu narciarskiego! Onie napewno będą kompetentni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flurry Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Kurtka Gor-tex jest dośc tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi